Rıdvan Can

Vangölüspor'a sahip çıkalım

Rıdvan Can

Bölgesel Amatör Lig’de Van’ı Temsil Edecek Olan Temsilcimiz Van Gölü Spor Yeni Sezon Startını Verdi.

Yeni sezon hayırlı olsun..

Bu haftaki köşe yazımız Bölgesel Amatör Lig’de Van’ı temsil edecek olan temsilcimiz Van Gölüspor..

Gelelim konumuza:

VAN GÖLÜ SPORA SAHİP ÇIKALIM

2023-2024 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan temsilcimiz Van Gölüspor’u yeni sezonda zorlu lig maratonu bekliyor.

Kulüp başkanlığını son iki yıldır büyük fedekarlıklarla yapan Yakup Akanöz, sportif direktörlüğünü Kadir Tunçdemir ve antrenörlüğünü ise Ferhat Yıldırımçakar’ın yaptığı kadrosunun ise tamamı Vanlı futbolculardan oluşan temsilcimiz Van Gölüspor’un mücadele edeceği rakiplerinden ziyade içinde bulunduğu maddi durumunu kaleme aldım.

Vanspor şehrin markası, Van Gölüspor ise Van’ın değeridir.

Başlıkta da belirttiğim gibi Van Gölüspor’a.sahip çıkalım destekleyelim yalnız bırakmayalım. Her sezon olduğu gibi bu sezonda Kadro yapılamamasının tamamı Vanlı çocuklardan oluşması ise sportif anlamında takdire şayandır.

Gelelim Asıl Konumuza;

Van Gölüspor Fk. Destek Bekliyor…

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de Van’ı başarıyla temsil edecek olan Van Gölüspor Fk. 2023-2024 futbol sezonuna yine maddi anlamda sıkıntılı başlıyor.

Van Gölüspor’un vefakâr kulüp başkanı iş insanı Yakup Akanöz, tek başında imkanları doğrultusunda elinden geldiğince başkanlığı en iyi şekilde yürütüyor. Ama yetmiyor maalesef başkanın ve yönetimin gücü bir yere kadar. Sayın Yakup Akanöz’e iş insanlarımız STK temsilcilerimiz ve belediyelerin destek vermesi gerekiyor diye düşünüyorum. Van Gölüspor’da bu şehrin takımı Bölgesel Amatör Lig’de Van’ı en iyi şekilde temsil eden tek takım olduğunu hatırlatmakta fayda görüyorum. Teknik heyetinden futbolcusuna kadar hepsi Van’ın evlatlarıdır. Bu takımın yanında olalım destek olalım. Kulüp başkanı ve yönetimi mütevazi bir bütçeyle kurtulan takımla Van’ı en iyi şekilde Bölgesel Amatör Lig’de başarıyla temsil ediyor.

“Değerlerimize sahip çıkalım”

Yeni sezon startını içinde bulunduğu maddi sıkıntılara rağmen veren Van Gölüspor Fk’ya Belediyeler, iş adamlarımızı, STK temsilcilerimizi ve Van sevdalısı olan herkesi Van Gölüspor Futbol Kulübüne sahip çıkmaya davet ediyoruz.

“İkinci profesyonel takım neden olmasın”

Profesyonel ligdeki tek temsilcimiz Vanspor’un ardından ikinci profesyonel futbol takımımız neden olmasın diyerek, yeni sezonda Van Gölüspor’un başında güçlü bir başkan ve yönetim olursa ikinci profesyonel takımımız olur.

“Van sevdalısıysanız sevdanıza sahip çıkın”

Van ve Vanspor sevdalısıyız.

Tek derdimiz Vanspor ve Van’ın sporu ve gençliği diyorsunuz. Madem “Van sevdalısıyız diyorsanız o zaman sevdanıza sahip çıkın. Değerlerimize çocuklarımıza sahip çıkacak güçlü bir yönetim kurun. Bakalım sevdamız Van diyenlerin kaçı öz değerlerine sahip çıkacak.

Yazımı Erzurumlu İbrahim Hakkı’nın güzel bir sözüyle bitirelim;

Bizlerde www.bugunvan.com haber ajansı olarak, başta kulüp başkanı Sayın Yakup Akanöz, yönetimi, teknik ekibi ve futbolcu kardeşlerime zorlu lig maratonunda ve yeni sezonda başarılar diliyorum.

“Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler.”

Yazarın Diğer Yazıları