Rıdvan Can

İlaç gibi galibiyet

Rıdvan Can

Özelikle şunu ifade etmek isterim deplasmanlarda çok kritik maçlar kazandık ama son oynadığımız Nazilli Belediyespor karşısında aldığımız galibiyet gibi hiçbiri olmadı. Nazilli karşısında ilaç gibi gelen 3 puan şampiyonluk umudumuzu güçlendirdi.

Maça gelecek olursak;

Nazilli Belediyespor maçını ne yazık ki, izleme imkanım olmadı o yüzden takımın saha içi performansıyla ilgili yorum yapmayı pek doğru bulmuyorum.

Nazilli galibiyet sevincimi bizlere yaşatan futbolcu kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum.

Nazilli maçı her maç gibi geride bıraktık. Peş peşe oynayacağımız çok kritik maçlar bizi bekliyor. Bu maçlardan biride hafta sonu evimizde oynayacağımız Altınordu maçı olacak. Konuk edeceğimiz İzmir’in ve Türk futbolunun köklü kulüplerinden Altınordu konumu itibariyle en rahat takımlardan biri ligin en genç takımlarından koşan sonuna kadar mücadele eden bir takım kesinlikle hafife almamak lazım çok dikkatli olmalıyız ve genç takım olmaları kesinlikle kimseyi aldatmasın Esenler Erokspor, 1461 Trabzon maçlarına nasıl hazırlandıysak, Altınordu’ya da öyle hazırlanmalıyız. Rehavete kapılmadan Altınordu başta olmak üzere kalan maçlarımızı aynı ciddiyetle hazırlayalım diyor ve bu duygu ve düşüncelerle temsilcimiz Vanspor’a Altınordu karşısında yürekten başarılar diliyorum..

Kalın sağlıcakla

Yazarın Diğer Yazıları