Rıdvan Can

Vanspor'da kan kaybı sürüyor

Rıdvan Can

Geçen hafta evimizde kötü bir oyunla oynanan Kastamonuspor karşısında iki puan kaybetmiştik. Şampiyonluk yolunda nazar boncuğu olsun dedik sineye çektik. Nasılsa Ankara deplasmanından üç puanla döner, Kastamonu kaybını telafi ederiz düşüncesiyle Ankara Demirspor maçına umudumuzu bağladık. Başkent Ankara'da taraftarının müthiş desteği altında kritik bir maça çıkan temsilcimiz Vanspor şampiyonluk yolunda mutlak kazanması gereken bir maçtan daha iki puan kaybetti.

Basit goller, haftalar vs.

"RAKİPLER PUAN TOPLARKEN BİZ PUAN DAĞITMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Şampiyonluk mücadelesi veren rakiplerimizden Kocaeli, 1461 Trabzon, Buca ve İskenderunspor'un kazandığı haftada puan kaybı yaşayan temsilcimiz Vanspor zirve ile aradaki puan farkını 5'e çıkardı. Bu yetmez gibi rakipleride zirveye ortak etti. Son iki haftaya baktığımızda ortaya koyduğumuz performans ve alınan başarısız sonuçlarla şampiyonluk şansını zora sokan kırmızı-siyahlılar taraftarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı diyebiliriz.

Şampiyonluk isteniyorsa herkes şapkasını önüme koymalı ve ne gerekiyorsa yapılmalı. Herşeye rağmen acil toplanmak lazım yoksa;

"BU GİDİŞLE ŞAMPİYONLUK HAYAL OLUR?

Kastamonu kaybı sonrası üç puan umuduyla gidilen Ankara deplasmanından 1 puanla dönülen kötü bir haftayı daha geride bırakarak, rakiplere puan dağıtma geleneğimizi sürdürdük maalesef...

"KOCAELİ MAÇINI KAZANMALIYIZ"

Hafta sonu ligin en zor maçlarından birine ev sahipliği yapacağız. Kocaelispor'u ağırlayacağız. Bu maçın önemini ve olası bir puan kaybının nelere mal olacağını unutmayalım. Bu maç her iki taraf açısından da zor bir karşılaşma olacak. Şampiyonluk umudumuzu ve şansımızın devamı adına Kocaelispor maçını kazanmaktan başka çaremiz yok. Bu bilinçle Kocaelispor maçına hazırlanmalıyız. Puan kaybına tahammülümüzün olmadığı haftalara girdik. Kocaeli karşısında 1-0 olsun bizim olsun diyor, bu duygu düşüncelerle Vanspor'a zorlu Kocaelispor karşısında başarılar diliyorum.

Yazarın Diğer Yazıları