Rıdvan Can

Kader maçına çıkıyoruz...

Rıdvan Can

Şampiyonluk umutlarımızın yeşermesi adına cumartesi günü Kocaelispor'la ligin en kritik maçına ev sahipliği yapacağız.

Nefesler tutuldu, gözler Kocaelispor maçına çevrildi. İki takım açısından çok önemli bir müsabaka olacak. Temsilcimiz Vanspor kazanırsa puan farkı 2'ye düşecek kaybederse puan farkı 8'e çıkacak. Bu bilinçle sahaya çıkacak olan temsilcimiz VANSPOR'da yönetim teknik heyet ve futbolcular olayın ciddiyetinin farkında bu yüzden Kocaelispor maçı VANSPOR'un ligdeki kaderini belirleyecek. Başlıkta da belirttiğim gibi 'Kader Maçımıza Çıkıyoruz'.. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanmalıyız. Bu anlamda VANSPOR taraftarlarına büyük iş düşüyor. 

Cumartesi günü Van Atatürk Şehir Stadyum’unu ağzına kadar doldurmalı ve sabırla 90 dakika takımımızı desteklemeliyiz. Buna inanıyorum ki; taraftarımız. üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirerek, Atatürk Şehir Stadyumunu dolduracaktır. Umarım Kocaelispor karşısında 90 dakika sonunda istediğimiz sonucu alır hem rövanşı alır hemde yolumuza kayıpsız devam ederiz. Cumartesi günü herkesi kader maçımıza bekliyoruz…

****

"TEBRİKLER HAYDAR" 

44 yıl sonra kırılan rekor!

Vanspor kalesini gole kapatan tecrübeli kalecimiz Haydar Yılmaz, kalesini tam 'Bin 113 dakika' boyunca gole kapatarak 44 yıl önce Şenol Güneş'in kırdığı rekoru kırarak, VAN'ı ve VANSPOR'u gururlandırdı. Haydar Yılmaz, bu başarısıyla Şenol Güneş'i geride bırakarak, Türk futbol tarihinin en uzun süre gol yemeyen kalecisi oldu. Van'ımıza bu gururu yaşatan tecrübeli kaleci Haydar'ı canı gönülden tebrik ediyorum. Tekrar Kocaeli maçına dönecek olursak, kritik bir maç bizim önceliğimiz Fairplay olmalı..
Birlikte Kazanacağız diyor, bu duygu ve düşüncelerle temsilcimiz VANSPOR'a zorlu Kocaelispor karşısında yürekten başarılar diliyorum.

Kalın sağlıcakla...

Yazarın Diğer Yazıları