• Haberler
  • Siyaset
  • Başkan Sezer Bayramoğlu Muhtar ve kanaat önderlerini dinledi

Başkan Sezer Bayramoğlu Muhtar ve kanaat önderlerini dinledi

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu, Andaç mahalle muhtarı Hudeda Efe ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek mahallenin sorun ve taleplerini dinlemek üzere bir araya geldi.

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cuma namazı sonrasında Andaç mahallesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. AK Parti Edremit İlçe Teşkilatını mahalle muhtarı Hudeda Efe ve kanaat önderleri karşıladı.

Muhtar ve kanaat önderleri ziyaretinde konuşan AK Parti Edremit İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu, mahalle muhtarı ve kanaat önderlerinin sorun ve taleplerini dinledi.

Başkan Sezer Bayramoğlu Muhtar ve kanaat önderlerini dinledi

Edremit'in AK Belediye ile hizmetlerle tanıştığını belirten Başkan Bayramoğlu, "AK Teşkilatlar olarak her zaman halkımızla iç içe olduk, olmaya da devam edeceğiz. Vatandaşımızın derdiyle dertlenmek bizim kaçınılmazımızdır. Bu nedenle vatandaşlarımızla kucaklaşıp, onların sorun ve taleplerini ilgili yerlere aktarmakta AK teşkilatımız için bir görevdir. Partimizin kapısı sonuna kadar Edremitlilere açıktır. Daha iyisini yapmak için mücadele etmeye devam edeceğiz"dedi.

Mahalle muhtarı ve kanaat önderleri ziyaretten dolayı AK Parti Edremit İlçe Teşkilatına teşekkür ettiler.

Muhtar ve Kanaat Önderlerini dinleyen Başkan Sezer Bayramoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri sorun ve talepleri not ederek, mahalleden ayrıldılar.

Bakmadan Geçme