• Haberler
  • Spor
  • Vanspor'a kötü haber: Seriksporlu futbolcular sahaya çıkmayacak!

Vanspor'a kötü haber: Seriksporlu futbolcular sahaya çıkmayacak!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2'nci Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vanspor, son haftaya lider Esenler Erokspor'un iki puan gerisinde giriyor.

Şampiyonluk yolunda ligin son haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Vanspor kritik haftada üç puan için sahaya çıkarken, Esenler Erokspor ise deplasmanda Serik Belediyespor ile karşısına çıkacak.

Şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vanspor’u yakından ilgilendiren Serik Belediyespor ile Esenler Erokspor maçı öncesi Serik Belediyespor futbolcularından dikkat çeken bir açıklama geldi.

Ligin son haftasında Esenler Erokspor’u konuk edecek olan Serik Belediyespor’dan son dakika açıklama geldi. Serik Belediyespor kulübü futbolcuları Esenler Erokspor maçı öncesi şu açıklamayı yaptı:

İşte o açıklama;

“Serik Belediyespor futbolcuları olarak, alın terimizle sorunlarımızı lig sonuna kadar halı altına süpürerek takımımızı ligde bıraktık. Ancak bu süreçte SERİK BELEDİYESPOR sahipsiz bırakıldı ve bizler zor günler geçirirken deplasmanlarda, bayramlarda ve özellikle ligde kalmayı garantilediğimiz Zonguldak Kömürspor maçından sonra yalnız bırakıldık. Aylardır söz verilen peşinat ve maç başı ödemeleri içeride olmasına rağmen bu zamana dek hiç bir açıklama yapmadık.

Son olarak da kazanarak ligde kalmayı garantilediğimiz Zonguldak Kömürspor maçı primi de ödenmemiş olup muhatap alabileceğimiz kimseye de ulaşılamamıştır. Bizlere, özellikle son üç aylık süreçte Belediyenin seçim sürecinde olduğu ve seçimden sonra ödemelerin gerçekleşeceği vâdedilmiştir.

Bugün lig biterken gelinen nokta da görüyoruz ki gurur ve şerefimiz ile ligde bıraktığımız Serik Belediyespor futbolcuları olarak mağdur edildik. Verilen sözler tutulmadığı takdirde Cumartesi günü oynanacak olan Esenler Erokspor maçına çıkmama kararı aldığımızı bildiririz”

Serik Belediyespor’un sahaya çıkmaması durumunda kulübün alacağı hükmen mağlubiyetle Esenler Erokspor üç puan alarak şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.

Kararın nasıl şekilleneceği ve sonuçlanacağı şimdiden merakla bekleniyor.

Kaynak:Mücadele

Bakmadan Geçme