• Haberler
  • Siyaset
  • Van AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Sinan Başak, 13 ilçe başkanıyla bir araya geldi

Van AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Sinan Başak, 13 ilçe başkanıyla bir araya geldi

AK Parti Van İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı Sinan Başak,13 İlçe Tanıtım ve Medya Başkanlarıyla telekonferans yöntemiyle ilk birim toplantısını gerçekleştirdi.

Videokonferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıya, 13 ilçe Tanıtım ve Medya Başkanları katıldı.
Tanıtım ve Medya'dan sorumlu İl Başkan Yardımcımız Sinan Başak, toplantının açılış konuşmasında; İletişim alanında kitlelere, AK Partinin görüşlerini aktarabilmenin yolu koordinasyonu sağlamaktan geçtiğini söyledi.

Parti teşkilatını; fikir, karar, kuvvet ve irade birliğinin ayakta tutacağını belirten Başkan Sinan Başak, "AK Partimiz 18 yıllık tarihinde bunu başarmış bir siyasi harekettir ki; milletimiz tarafından desteklenmeye devam ediyor. Bunu Van genelinde başarabilmek için medya başkanlarımıza önemli görevler düşüyor. Bu hastalıklı sosyal ortamda kitlelere partimizin görüş ve düşüncelerini ancak bizler ulaştırabiliriz. Türkiye’nin içinde bulunduğu bu zor ortamda kitleleri manipüle etmeye çalışan gerek muhalefet partileri ve gerekse küresel baronların emrindeki çevreler internet ortamı üzerinden saldırılarını sürdürüyorlar. Bunun içinde algı yönetimini çok iyi kullanıyorlar. Biz hakikatin yolcuları olarak onların kurmaya çalıştığı tuzakları, doğruları yaymak suretiyle boşa çıkarabiliriz. Çünkü; Ak partililer olarak bizler hakikat gemisinin yolcularıyız. Bizler hakikatleri dilimizde tüy bitercesine anlatmak zorundayız"dedi.

13 ilçe tanıtım ve medya başkanlarının tanışmasıyla devam eden toplantıda, AK Parti'nin sosyal medyada daha etkin olması için karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Bu doğrultuda AK Parti hükümeti ile beraber yapılan devasa kalıcı hizmetlerin her fırsatta halka anlatılması ve AK kadroların samimiyetleriyle icra edilen doğru siyasetin vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğü ifade edildi.


Koronavirüs nedeniyle sahadaki çalışmaların kısmen de olsa yapılamadığını ve bu nedenle sosyal medyada büyük bir etkileşim içinde olmak ve tüm kitleleri harekete geçirerek faaliyetlerin yapılması konuları ele alındı.


İl Tanıtım ve Medya Başkanı Başak, diğer konuların konuşulduğu toplantıda AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun Tanıtım Medya başkanlarına göndermiş olduğu kısa mesajı iletti. İl Başkanı Türkmenoğlu mesajında; "Partimizde görev alan tüm arkadaşlarımızın sosyal medyayı daha etkin kullanması gerekmektedir. Özellikle İl ve ilçelerde görev yapan yöneticilerimizin önceliği AK Parti Van İl Başkanlığı'na ait Web sayfamız ve sosyal medya hesaplarına takip konusunda daha çok özen göstermelerini istiyorum. Teşkilat olarak yaptığımız çalışmaların daha fazla kitleye ulaşması için çaba göstermeliyiz. AK Parti Van İl Başkanlığımıza ait resmi www.akpartivan org.tr adresinde ki faaliyetleri ve sosyal medya hesaplarımızdan yapılan paylaşımları kişisel hesaplarımızla da destek sunarak haberlerimizin yaygınlaştırılmasını sağlamalıyız. Birliğimizi ve bütünlüğümüzü her zaman sağladık, bundan sonra da sağlamalıyız. İl ve ilçe medya başkanlarımıza selamlarımı iletiyor, ilk toplantınızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verildi.


Sohbet havasında geçen toplantı karşılıklı soru cevaplarla son buldu.

Bakmadan Geçme