• Haberler
  • Gündem
  • Van Büyükşehir zabıtası esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıttı

Van Büyükşehir zabıtası esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıttı

Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 196'ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıttı. Kaldırımların işgal edilmesinden dolayı yayaların yolda yürümek zorunda kaldığı Van sokaklarında zabıta haftası kutlamak olmamış gibi.

Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı "1-7 Eylül Zabıta Haftası" çerçevesinde kentte çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu çerçevede Cumhuriyet Caddesi başta olmak üzere yoğun olan noktaları gezen Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıttı. Vatandaş ve esnafı kurallara uyma noktasında da uyaran Büyükşehir zabıtası, hafta boyunca farkındalık etkinliklerine devam edecek. Kentin huzuru ve düzeni için 7/24 çalıştıklarını belirten Zabıta Daire Başkanı Sabahattin Ergenç, tüm zabıtaların haftasını kutladı.

Editör yorumu:

"Bizlerde onlarca şikayet ve talep olmasına rağmen kaldırımları işgal eden esnaflara yönelik yapılmayan çalışmalar ve araç içerisinde klima açıp serinleyen Van Büyükşehir Zabıtasının haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyoruz."

Bakmadan Geçme