• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti Edremit İlçe Başkanı Bayramoğlu, Halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Bayramoğlu, Halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu, parti binasını ziyaret eden ilçe halkının sorunlarını dinliyor ve çözüm üretmeye devam ediyor.

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu, 7. olağan kongre sonrasında yeniden başkan seçilmesinin ardından haftanın belli günleri düzenlenen halk günü toplantıları ile vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye devam ediyor.


Vatandaşların sorunlarını kendi sorunları olarak gördüklerini ifade eden Bayramoğlu, "AK Parti Edremit Teşkilatı olarak vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü konusunda var gücümüzle çalışıyoruz.  Bizler vatandaşlarımız için varız ve onlar için çabalamaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Bayramoğlu, Halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor

AK Parti'nin, vatandaşların sorunlarının minimize edilmesini en etkin bir şekilde kullanan bir parti olduğunu vurgulayan Başkan Bayramoğlu, "Devlet sistemi ile vatandaşlar arasında oluşan tıkanıklığı vatandaş lehine çözmeyi başaran AK Partimize, haliyle vatandaşımızın ilgisi ve teveccühü daha da arttı, artmaya da devam ediyor. Bu görüşmelerimizde Van’ımız için en iyi, en güzel hizmetin neler olacağını da vatandaşlarımızla istişare ederek de masaya yatırmış oluyoruz. Bizleri en mutlu eden şey, halkımızın sorunlarının çözülmesidir. Şunu da önemle belirtmek isterim ki, AK Parti vatandaşı önceleyen bir merkez siyaset üretmektedir. AK Parti Edremit İlçe Başkanlığımızın kapısı herkese açıktır. Van’ımıza dair heyecanımızı tartışalım, projeleri, farklı konuları tartışalım istiyoruz. Bunu yaparken de birlik ve beraberlik noktasında itilafa düşmeden bu adımları atmak istiyoruz. Hep birlikte vizyon sahibi bir Van için çalışacağız" diye konuştu.

Bakmadan Geçme