• Haberler
  • Yaşam
  • Van'da yaşayan 3 çocuk annesinden yardım çağrısı!

Van'da yaşayan 3 çocuk annesinden yardım çağrısı!

Van'da yaşayan 3 çocuk annesi Nigar Öner tüm hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.

Durumunun her geçen gün kötüleştiğini söyleyen Öner, “8 yıldır böbrek yetmezliği nedeniyle haftada 3 gün diyaliz tedavisi görüyorum. 3 çocuğum var. Nakil beklemekteyim ama hastalığım gün geçtikçe ilerliyor ve diyaliz nedeniyle başka bir hastalığa yakalanma olasılığım var . Diyaliz hastaları için tek çıkış yolunun nakil olduğunu belirterek, “Eğer nakil olamaz ve başka bir hastalığa yakalanırsam  artık tedavi görme şansım olmayacaktı” dedi.

Van'da yaşayan 3 çocuk annesinden yardım çağrısı!

“Babam da bu hastalıktan hayatını kaybetti”

Öner; “Diyaliz nedeniyle boğazımdan salgılanması sıvı nedeniyle kemiklerim hızla eriyor ve yavaş yavaş çürüme ve şekil bozukluğuna doğru gidiyor.” Hastalığım genetik nedenlere bağlı ve babamı da  aynı hastalıktan kaybettik.
“Ailemde hastalık olduğu için kimseden böbrek alamıyorum. İki kardeşim donör olamıyor çünkü doktorlar riskli diyor. Annem böbreğini bana bağışlamak istedi ama kanımız uymadığı için olumsuz denildi”

“Çok para olduğu için bunu karşılayamadım.”

Öner, “Çocuklarıma hem annelik hem babalık yapıyorum. Hastalığımın tedavisi var ama yüklü bir para olduğundan kendim karşılayamadım. Tedavim için sizin desteğinize ihtiyacım var. Kalan ömrümü sağlıklı geçirip evlatlarımın annesiz kalmamaları için siz güzel insanların desteğini bekliyorum. Şimdiden bana ve çocuklarıma yardım eli uzatacak herkesten Allah razı olsun” dedi. 65saat

Özel Haber

Bakmadan Geçme