Gururumuz Özkan Bilgin birincilik ödülünü aldı!

Anadolu Ajansının (AA) 'Yılın Kareleri' oylamasında 'Eksi'de operasyon' karesi ile birinci olan Vanlı Foto Muhabiri Özkan Bilgin, ödülünü aldı.

Anadolu Ajansı’nın “Yılın Kareleri” oylamasında derece elde edenler İstanbul'da düzenlenen törenle ödüllerinin sahibi oldular.

Yarışmada 1 milyon fotoğraf arasında "eksi'de operasyon" karesiyle birinci olan Vanlı Foto Muhabiri Özkan Bilgin'de ödülünün sahibi oldu.

Van'ın gururu Bilgin'e ödülünü AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz verdi.

Gururumuz Özkan Bilgin birincilik ödülünü aldı!

Dereceye girenlere ödüllerini veren Karagöz, sosyal medyada yaptığı açıklamada,

"Anadolu Ajansının 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğraflarını içeren "Yılın Kareleri" oylamasının kazananlarına ödüllerini takdim ettim. Her bir kare ile tarihe not düşüyor, Anadolu Ajansının izini bırakıyoruz. 2023 AA Yılın Kareleri oylamasında öne çıkan ve kategorilerinin birincisi olan meslektaşlarımı tebrik ediyorum."

ifadelerini kullandı.

Özkan Bilgin'nin kadrajından dünya gündemine sunulan fotoğraf, Van'da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, bölgenin huzur ve güvenliği için olumsuz hava koşullarına rağmen teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak terör örgütü PKK'ya ve kaçakçılara karşı operasyonlar gerçekleştirmesini yansıtıyor.

Birincilik ödülünü getiren Ökan Bilgin imzalı o fotoğraf karesi;

Gururumuz Özkan Bilgin birincilik ödülünü aldı!

Bakmadan Geçme