Antalya Van Vakfı'na büyük ilgi!

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi parti başkan adayları ve siyasetçiler Van Vakfı Başkanlığına ard arda ziyaretlerini sürdürüyor.

Her siyasi partiden Başkan ve Siyasetçileri ağırlayan Van Vakfı, siyasetçilerin uğrak yerlerinden biri haline geldi.

Antalya Van Vakfı, seçim ziyaretleri kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi üyesi Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizim Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü gibi bir çok siyateciye ev sahipliği yaptı.

Ziyaretçileri, Antalya Van Vakfı Başkan Vekili Emir Gündal ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Karşılıklı bilgi alış verişini yapıldığı ziyarette gündemsel konular ele alındı. Antalya Van Vakfı Başkanı Ayhan Yıldırım'da toplantıya canlı telefon bağlantısı ile katılarak, görüş ve fikirlerini ifade etti.

Başkan Emir Gündal da yaptığı konuşmada, katılımcılara vakıf çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Antalya Van Vakfı Başkanlığı'nın büyük ölçüde amacının yardıma muhtaç Vanlılara destek olduğunu belirten Başkan Vekili Gündal, "Okuyan öğrencilerimize ,gerek sosyal gerek kültürel gereksede ihtiyaca binaen katkı sunmak ve yanlarında olarak birlik beraberliğimizi korumaktır" diye konuştu.

Van Vakfı'nın kapısının her kesime açık olduğunun altını çizen Gündal, şunları söyledi:

"Halka hizmetin Hakka hizmet olduğu, Tüm yapılan görüşmeleri hayırlı olmasını, aynı zamanda Başkan Ayhan Yıldırım'ın gelmesinden sonra yönetim kurulu üyeleri ile değerlendirme toplantısını yaptıktan sonra bilgi vereceğini , Tüm nezaket ziyaretinde bulunan Bakanlarımza,Başkan adaylarına ve siyasetçilerimize Vakfımız adına teşekkür ediyorum"

Bakmadan Geçme