Van'da YRP'ye katılımlar devam ediyor

Yaklaşan seçimler öncesi Yeniden Refah Partisine akın akın insanların katılım sağlaması gündem oluşturmaya devam ediyor. Yaklaşan yerel seçimler öncesi İpekyolu Belediye Başkan adayı Mehmet Bilici'ye vatandaşlardan büyük bir destek geldi.

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan adayı Mehmet Bilici’ye destek olmak anlamında yapılan katılımlar, büyük bir ilgi gördü.

31 Mart Yerel seçimlere sayılı günler kala, İpekyolu Belediye Başkan adayı Eğitimci – Yazar Mehmet Bilici’ye destek olabilmek konusunda gruplar halinde katılımların olması, Yeniden Refah kanadında memnuniyetle karşılandı. Belediye Başkan adayı Bilici, Yeniden Refah Partisinin her geçen gün biraz daha büyüdüğünü, gösterilen teveccüh, 2028 Yılında yapılacak olan Genel seçimlerde Yeniden Refah Partisinin Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın ülkenin Cumhurbaşkanı olacağının işareti olduğunu söyledi.

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan adayı Mehmet Bilici, “Her gün daha da büyüyerek yolumuza, hedefimize ilerliyoruz.  31 Mart akşamı sandıklar açıldığında, sizlerin teveccühü ve Allah’ın izniyle gönül vermiş olduğumuz Yeniden Refah Partisi Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi, İpekyolu Belediyesi de Ahlaklı Belediyecilikle tanışacak. Bunu sizler başaracaksınız. Sizlerle birlikte İpekyolu Belediyesini kazanarak, bu şehirde Ahlaklı Belediyecilikle tanıştıracağız. Tekrardan her birinize vermiş olduğunuz bu destek ve bu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bu şehir hepimizindir. İpekyolu hepimizindir. Yeniden Refah kazandığında Van kazanacak, siz kazanacaksınız” diyerek, Yeniden Refah Partisinin her geçen biraz daha büyüdüğünü söyledi. vanhavadis

 

Bakmadan Geçme