Zeki hoca maç sonunda konuştu: Nankörlük yapmasınlar!

Bugün Zonguldak Kömürspor'u konuk eden ve sahadan 3-1'lik üstünlükle ayrılan Vanspor, puanını 8'e çıkardı. Maç sonunda Vanspor teknik direktörü Zeki Yılmaz açıklamalarda bulundu. Zeki hoca, sitem dolu sözleri gündem oldu.

Galibiyetin ardından Vanspor Org'un sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Zeki Yılmaz, bugüne kadar Vanspor için yaptıklarından dolayı yapılan seviyesiz eleştirileri, kötü davranışları haketmediklerini söyledi.

Vanspor'un sezon başında yaşadığı olumsuzluklara dikkat çeken teknik adam, "Bu takımın sezon başında nasıl sıkıntılar ve kaoslar içinde buraya geldiğini herkes biliyor. Nasıl emek verdiğimizi, nasıl emek harcadığımızı biz biliyoruz. Futbolcu kardeşlerim ve yönetimimizle birlikte bu takımı toparlayabilmek için neler yaptığımızı biz biliyoruz. Bazı kesimler, nankörlük yapıyor. Bu kadar acımasız olunmamalı. Rica ediyorum; nankörlük yapmasınlar. Biz bu insanları mutlu etmek için gecemizi gündüzümüze katmışken, ben eleştirilerine saygı duyuyorum ama nankörlük yapmasınlar rica ediyorum" diye konuştu.

Takım istediğmiz seviyeye geliyor

Kömürspor maçını da değerlendiren Yılmaz, "Bu maça iyi hazırlanmıştık, zor bir maç olacağını bekliyorduk. Hazırlıklarımızın neticesini sahaya yansıttık. Yaptığımız transferlerin kondisyonları oturmaya başladı. İnşallah bundan sonra artık puan toplamak için mücadele edeceğiz. Takımımız istediğimiz seviyeye geliyor. Önümüze bakacağız. Kırklareli maçı bizim için önemlidir, ilk hedefimiz bu maç olacak. Bu maçı alıp, İskenderunspor deplasmanına moralle gitmek istiyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme