YYÜ Genç Ofis çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi yerleşkesinde hizmet veren YYÜ Genç Ofis çalışmalarına devam ediyor.

Çatak, Başkale ve Saray ilçelerimizde yeni hizmete açılan gençlik merkezlerimizin bölgede duyurulması amacıyla gençlik merkezleri tanıtımları, gençlik konserleri, ebru sanatı, hat sanatı ve eğitsel çocuk oyunları ile gençler ve gönüllüleri buluşturuyor.

Yapılan çalışmalar ile ilgili Van Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy "Gençlik merkezlerimiz birçok alanda gençlerimizin yanında. Sosyal, kültürel, sportif ve eğitim faaliyetleri ile gençlerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz.

YYÜ Genç Ofis iki haftada üç ilçemizde gerek ilçe merkezlerinde gerek köy okullarında sportif faaliyetler, gençlik konserleri, ebru, hat, kaligrafi gibi sanatlar, resim- takı geri dönüşüm sergileri ve eğitsel çocuk oyunları ile çeşitli faaliyetler yapmıştır.

Bunun yanı sıra köy okullarımıza kitap, kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklar hediye edilmiştir. Bundan sonra da amacımız tüm ilçelerimiz ve köylerimizdeki çocuk ve gençlerimize bu hizmetleri ulaştırmaktır. Bu çalışmada emeği geçen tüm personel, eğitmen ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum " şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme