Voleybol'da şampiyon Edremit Ertuğrul Gazi Ortaokulu oldu

Van'da 15 takımın katılımıyla düzenlenen yıldız kızlar voleybol turnuvasında Edremit Ertuğrul Gazi Ortaokulu şampiyon oldu.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 20 okulun katıldığı okullar arası Voleybol Turnuvası, derece elde eden takımlara ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Van’ın Tuşba İlçesi Gençlik Merkezi Spor Salonunda yapılan müsabakalar kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Turnuvanın favorileri arasında olan Ertuğrul Gazi Ortaokulu rakiplerini turnuvanın dışına iterek final maçında Sempaş Ortaokulu ile karşılaştı. Final karşılaşmasında Sempaş Ortaokulunu setlerde 3-1 yenen Ertuğrul Gazi Ortaokulu turnuvanın şampiyonu olurken, ikincilik kupasını ise Sempaş Ortaokulu kazandı.

Turnuvada dereceye giren ilk dört takımın kupa, madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Kaya ve Voleybol Ulusal Hakemlerinden Mahmut Kurt ve Erhan Gürgiç tarafından verildi.

Turnuva sonunda duygularını paylaşan şampiyon takım Ertuğrul Gazi Ortaokulu Müdürü Yılmaz Bozdemir, "Okul olarak spora büyük önem vermekteyiz. Hocalarımız büyük bir özveriyle çalıştılar. Bugün de neticesini alarak, turnuvanın şampiyonu olduk. Emeği geçen hocalarımız başta olmak üzere, öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Edremit Ertuğrul Gazi Ortaokulu önümüzdeki günlerde düzenlenecek grup maçlarında Van’ı temsil edecek.

Bakmadan Geçme