VASKİ 152 işçi için kura çekimini yaptı

VASKİ tarafından işe alınacak 152 işçi için canlı yayınla kura çekimi gerçekleştirildi. İsim listesi haberimizin devamında....

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü’nün iştiraklerinden olan Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi bünyesinde Mevsimlik İşçi olarak 5 Ay 15 Gün süre ile çalıştırılmak üzere 112 adet Genel Beden İşçisi ve 40 adet Silahlı Özel Güvenlik Personeli alımı için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden ilana çıkmıştı. 22 Haziran 2022 tarihinde VASKİ toplantı salonunda yapılan kura çekimi canlı yayınla gerçekleştirildi.

Genel Beden İşçisi ile Silahlı Özel Güvenlik Personel alımına ilişkin toplamda 1076 kişinin başvuru şartlarını taşıdığı, 1002 kişinin ise başvuru şartlarını yerine getirememesi üzerine kuraya dahil edilmediği açıklandı.

Silahlı Özel Güvenlik kurasına ise, 485 kişinin başvuru şartları taşıdığı 229 kişinin ise başvuru şartlarını taşımaması üzerine kuraya dahil edilemeyeceğine değinildi.

Buna göre 112 adet Genel Beden İşçisi ve 40 adet Silahlı Özel Güvenlik Personel alımı için yapılan başvurular sonucu noter kurasında ismi çıkan asil ve yedek adayların isim listelerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

112 ADET BEDEN İŞÇİSİ ASİL VE YEDEK LİSTE İÇİN TIKLAYIN...

40 ADET SİLAHLI ÖZEL GÜVENLİK ASİL VE YEDEK LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN...

Bakmadan Geçme