Vanspor Başkanı Seyithan İzsiz'den flaş liderlik yorumu!

Kahramanmaraşspor deplasmanında oynanan ve Vanspor FK'nın 3 puan alarak liderliğe oturduğu karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Vanspor FK Başkanı Seyithan İzsiz, dikkat çeken liderlik yorumu yaptı.

Adana Ceyhun İlçe Stadında oynanan Kahramanmaraşspor galibiyeti sonrası gazetecilere değerlendirmelerde bulundu. Başkan İzsiz, her açıklamanın kendisini, yönetimini ve Vanspor'u ilgilendirdiği bilinciyle yaptığını belirtti.


Maç sonu değerlendirmelerini yaparken ihtiyatlı davranmaya çalıştığını ifade eden Başkan İzsiz, "Ağzımdan çıkan her bir cümleye dikkat ediyorum ve onu ölçerek, biçerek kullanıyorum. Çünkü ağzımdan çıkan her bir cümlenin şahsımı, kulübümüzü ve yönetimimizi bağlayacağını biliyorum. Bir takım maç sonu değerlendirmelerinde bulunurken kimi dostlarımız, galip geldiğimiz maçta eleştiri olurmu diye değerlendiriyorlar. Evet! Eleştiri olur. Çünkü bu uzun bir maratondur. Bu uzun maratonda her bir kardeşimize ayrı ayrı ihtiyacımız vardır. Dolayısıyla kolay kart görüp, takımımızı yalnız bırakmamak lazım. Çok kolay top kayıplarına mahal vermememiz lazım" ifadesine yer verdi.


"Oyuncularımıza sürekli uyarılarda bulunuyoruz"

Kahramanmaraşspor karşılaşmasındaki penaltı atışını kimin kullanacağı ile alakalı mini bir gerginliğin futbolcular arasında yaşandığına değinen İzsiz, "Duran topların kimler tarafından ekseriyetle kullanacağı konusunda daha önce ifade etmiştik. Bu konuda arkadaşlarımız arasında saha içerisinde mini bir tartışma oldu. Bizde bu konuda bir takım olmaktan vazgeçmeyip, gerekli uyarıların yapılmasını hocamıza defaatla paylaşıyoruz" diye konuştu.


İzsiz, "Bugün lider olduk diye ligi bitirmedik"


Lig uzun bir maratondur. Bugün lider olduk diye ligi bitirmedik. Önümüzde çok seri oynayacağımız 6-7 hafta çok zorlu maçlarımız var. Hem taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Hemde her bir oyuncumuza ayrı ayrı ihtiyacımız var. Ucuz kartlar görmeyip, yoğun çalışmamız lazım. Bugün kondisyon olarak takımımızı iyi göremedim. Geçmiş haftalara kıyasla bugün kondisyon olarak daha düşük olduğumuzu çıplak gözle gördüm. Rehavete kapılmadan önümüzdeki zorlu süreci atlatmamz gerekiyor. Yönetim olara her karşılaşmada bulunmaya gayret gösteriyoruz. Bugünde 25 arkadaşımızla birlikte takımımızın yanında olduk" ifadelerine yer verdi.


Başkan İzsiz, "Maçın futbolcu primlerini İrem Bayram ikram etti" 


Van'ın yetiştirdiği önemli değerlerden olan İrem Bayram'ın maç sonunda oyuncuların primlerini karşıladığının altını çizen İzsiz, "Van'ımızın ileri gelen iş kadınlarından olan İrem Bayram hanımefendi maç sonunda futbolcu primlerini ikram etmiştir. Kendisine teşekkür ediyorum. Bu hafta evimizde oynayacağımız maç oldukça önemlidir. Van halkımızı TFF'nin belirlediği kurallar çerçevesinde olmak kaydıyla tek bir koltuk boş bırakmadan, Sivas Belediyespor maçına davet ediyorum" cümlelerini kullandı.


Farklı bir skorla maçı kazandıklarını ancak averajada ihtiyaçları olduğunu kaydeden İzsiz, "Geçtiğimiz sezon Süper ligde 1 puan averın bile ne kadar önemli olduğunu gördük. Bu nedenle averajda elde etmemiz lazım. Bugün aynı zamanda Mevlid-i Şerifimizdir. Bu vesileyle de hemşehrilerimizin Mevlid Kandilini de kutluyorum. Herkesi tüm kalbi duygularımla selamlıyorum" dedi.

Bakmadan Geçme