Vanspor Başkanı Feyat Kıyak'tan önemli açıklama

Ağustos 2022'de göreve gelerek müthiş bir istikrar ortaya koyan Feyat Kıyak Başkanlığındaki Vanspor yönetimi, ekonomik sorunlarla karşı karşıya geldi. Başkanlığı bırakacağı düşünülen Feyat Kıyak'tan önemli açıklama geldi.

Ligin ilk haftalarında sancılı haftalar geçiren ve hoca değişikliğine giden Vanspor, Ümit Bozkurt'u göreve gelmesiyle birlikte yeniden başarılı bir istatistik ortaya koydu.

Saha içinde güzel futboluyla son haftalarda önemli puanlar kazanan Vanspor'un yönetim tarafından da çatlak sesler çıktığı iddia edildi. Bazı yöneticilerin istifa etmeleri konuşulurken, Başkan Kıyak'tan önemli açıklama geldi.

Dün yapılması planlanan basın toplantısıyla birlikte bazı değişikliklerin yapılacağı düşünülürken, kulüp tarafından son dakikada basın toplantısının iptal edildiğini ve ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

Başkan Kıyak, "Görevimizin başındayız!"

Basın toplantısını iptal eden Vanspor yönetiminin ardından Başkan Kıyak sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak taraftarların rahat bir nefes almasını sağladı.

Başkan Kıyak açıklamasında; "Dün söz verdiğimiz gibi,bugünde tek sevdamız olan VANSPOR’da görevimizin başındayız. Daha çok kenetlenerek,daha güzel yarınlara…Hepinizi saygıyla selamlıyorum" ifadelerine yer verdi.

Yapılan paylaşımın ardından taraftarlardan onlarca destek yorumu geldi.

Bakmadan Geçme