Vanspor Başkanı Feyat Kıyak'tan duygulandıran mesaj

Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, Kömürspor maçı sonrasında duygu dolu bir mesaj yayımladı. Başkan Kıyak, Bu şehrin çocukları için, kırmızı siyah forma için aşkla çalıştıklarını söyledi.

Vanspor Futbol Kulübü'nden yapılan açıklmaada Başkan Feyat Kıyak'ın ifadelerine yer verildi.

Yapılan duygu dolu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Düne ait varsa, dünde kaldı cancağızım; bugün yeni bir gün, yeni şeyler söylemek lâzım…” Sitem Yok, İşimiz Var, Vanspor Var!  Geldiğimiz ilk günden beri şikayet etmeden, yaşadıklarımızı yutkunarak sessizce Vanspor için elimizden gelen tüm çabayı göstererek çalımaya  devam ettik ve  devam edeceğiz. Ne olursa olsun referans noktamız Vanspor aşkı oldu. Vansporu gerektiği hassasiyetle  yönetmeye özen gösteriyoruz. Çünkü biliyoruz ki Vanspor  bizlere sizlerin emaneti. Maddi ve manevi tüm yükümlülüklerimizi elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. Fakat yönetici kimliği dışında taraftar olarak sizle aynı duyguları yaşadık. Takdir edersiniz ki Vanspor’un bulunduğu konum bu günlerin çok daha öncesi de karanlık bir tablo ile resmediliyordu ediliyordu. Çok kısa bir zamanda, çok az söz söyleyip çok fazla iş yaparak Vanspor FK’nün hepimizin ortak değeri olduğunu gösterdik"

"Vanspor camiasına hep birlikte yeniden umut olacağız"

Açıklamanın devamında, "Kimseyi suçlamadan, ötekileştirmeden tüm sorumluluğu üstlenerek kısa bir zamanda en iyisini başarmak üzere sizlerle aynı duyguları yaşayarak yol aldık ve almaya devam ediyoruz. 

Sevgili Hemşehrilerim, Vanspor Sevdalıları, Bu gün bulunduğumuz yerden baktığımızda kurduğumuz düş şanlı Vanspor bayrağının dalgalanmasıdır. Kurduğumuz düş sizinle omuz omuza Vansporu layık olduğu seviyeye ulaştırmaktır. Bizler nam, makam, menfaat ve çıkarları doğrultusunda Vanspor’u  basamak olarak kullananların karşısında duracağız. Vanspor’un maddi yükümlüklerini karşılayarak Vanspor camiasına hep birlikte yeniden umut olacağız. Birbirimize inandığımız sürece aydınlık bir tablonun bizleri beklediğine gönülden inanıyorum. Vanspor için hepimiz sorumluluk almalı ve bir birimiz ile empati kurarak takımımıza inanmalıyız." ifadelerine yer verildi.

Kırmızı siyah aşkına Vanspor’umuza sahip çıkalım

Vefalı Vanspor Taraftarına da seslenen Kıyak, "Bu sezon için düzenlediğimiz “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecesi” ile ilgili olarak herkesin söyleyeceği bir söz var, herkesin yaptığı bir analiz. Ama inan ki bizlerin tek başına başarabileceği bir başarı söz konusu değil. Kismeye sitem  etmiyorum ve etmeyeceğim. Çünkü Vanspor’un bu durumda olmasının sorumluluğu Van’da yaşayan tüm paydaşların ortak sorumluluğu değil midir? Ben bir kardeşiniz olarak bu şehre ve bu şehrin takımı Vanspor’a inanıyorum. Tüm şehrimizi Vanspor’umuzun yanında olmaya davet ediyorum. Gelin hep birlikte kırmızı siyah aşkına Vanspor’umuza sahip çıkalım ve birlikte mücadele ederek başarılı olalım" diye konuştu.

Başkan Kıyak'tan destek olanlara teşekkür

Açıklamada birlik ve dayanışma gecesinde Vanspor'a katkı sunanlara teşekkür eden Kıyak, "İçişleri Bakanımız Sn.Süleyman Soylu’ ya, Ak Parti Van Milletvekillerimiz Sn. Osman Gülaçar, Sn. Abdullahat Arvas ve Sn. İrfan Kartal’a, Cumhurbaşkanı Başdanışmanız Sn.Gülşen Orhan’a, Van Valimiz Sn. Ozan Balcı’ya, Van YYÜ Rektörü Sn. Prof.Dr. Hamdullah Şevli,’ye Van İl Emniyet Müdürü Sn. Atanur  Aydın’a, Ak Parti il Başkanı Sn. Kayhan Türkmenoğlu’na, Van TSO Başkanı Sn.Necdet Takva’ya, KOSGEB Van il Müdürü Sn. Bilal Emre Yörük’e, İyi Parti İl Başkanı Sn. Selim Özgökçe’ye, SP İl Başkanı Sn. Özay İlhan’a, Vatso İş Dünyası Derneği Bşk. Sn. Zahir Kandaşoğlu’na, iş insanlarımıza,  Gölkentliler ve Karakobralar Taraftar Grupları Başkanlarına ve üyelerine, basımızın temsilcilerine sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Açıklamada son olarak; "Vanspor’a Gönül Vermiş Hemşerilerim, Klasik bir futbol deyimi ile; “Önümüzdeki Maça Bakalım”. Biz sizlere inanıyoruz sizde bizlere inanın. Birlikte başaracağız. 

Şimdi Vanspor Zamanı!
Şimdi Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Zamanı!
Aşkla Vanspor’a Sahip Çıkma Zamanı!

Düne ait varsa, dünde kaldı cancağızım; bugün yeni bir gün, yeni şeyler söylemek lâzım. En derin saygı ve sevgilerimle hepinizi hürmetle selamlıyorum" denildi.

Bakmadan Geçme