Vanlı Gazeteci Uğurlu'dan, 'Arvas Saltanatı' başlıklı habere sert tepki!

Bülten TV canlı yayınında Ceren Koç'un sunduğu 'Doğunun Bülteni' programına konuk olan Vanlı Gazeteci Erhan Uğurlu, Van'daki gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gazeteci aynı zamanda Bülten TV Van İl Temsilcisi Erhan Uğurlu, Bülten TV ekranlarında her cuma yayınlanan 'Doğunun Bülteni' programında Bülten TV Editörü Ceren Koç'un ve Bölgedeki Gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Editör Ceren Koç'un sorusu üzerine Cumhuriyet Gazetesi'nin 'Arvas Saltanatı' başlıklı haberini yorumlayan Vanlı Gazeteci Erhan Uğurlu, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas'a yönelik iddiaları asılsız ve mesnetsiz habercilik olarak değerlendirdi.

Vanlı Gazeteci Uğurlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin haberini değerlendirdiği esnada araya girmeye çalışan ve bilgisi olmadığı halde yorumlamaya çalışan Ardahan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fakir Yılmaz'a sert tepki göstererek, değerlendirmelerini sürdürdü.

Yaklaşık 20 yıldır gazetecilik mesleğini sürdürdüğünü belirten Uğurlu, kent gündemini değerlenirirken başka bir ilde görev yapan meslektaşının bu yaklaşımını anlamsız bulduğunu ifade etti.

Uğurlu, ''Kamuoyunun taktirini kazanmış ve yıllarını bu mesleğe harcamış biri olarak, bırakın bu kentin gündemini başka bir ildeki gazeteciden daha fazla bilelim.'' diyerek Ardahan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fakir Yılmaz'a tepki gösterdi.

Vanlı Gazeteci Erhan Uğurlu'nun ifadeleri esnasında sesinin ekranlardan alındığıda dikkatlerden kaçmadı.

Bakmadan Geçme