Vanlı AK Kadınlar babalar gününü unutmadı!

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran babalar gününde hastane ve ev ziyaretleri gerçekleştirerek babalar gününü kutladı.

Babalar gününde hastane ve evleri ziyaretlerini sürdüren Başkan Duran'a kadın kolları yöneticileri eşlik etti. Ziyarette vatandaşların babalar gününü kutlayan teşkilat mensupları, günün anısına babalara çeşitli hediyeler verdi. 

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Duran, "Bugün hastanelerde tedavi gören hastalarımızı, kısıtlama nedeniyle vaktini evlerinde geçiren babalarımızı ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde vatan uğruna kahramanca canlarını feda eden evlatlarımızın babalarını ziyaret ettik. Engelli ve teşkilat mensubu babaları ziyaret ettik. Toplumu oluşturan ailenin oluşmasında en önemli görevi yürüten babalar, toplumun çekirdeği olduğu kadar, kültürümüzün, değerlerimizin, geleneklerimizin, örflerimizin geleceğe aktarılmasının da güvencesidir. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen babalarımıza sevgimizi bir gün değil her gün göstermeliyiz. Bu vesileyle başta şehit babaları olmak üzere tüm babalarımızın ve baba adaylarının bu özel gününü kutluyorum" dedi.
Vanlı AK Kadınlar babalar gününü unutmadı!

Vanlı AK Kadınlar babalar gününü unutmadı!

Bakmadan Geçme