Van'ın AK Siyasetçileri Ankara'da buluştu! Önemli isimler var...

Ankara'da temaslarda bulunan AK Parti Van İl Başkanlığı heyeti ile Belediye Başkanları, temaslarına ara vererek dev bir buluşma gerçekleştirdiler.

Ankara'da Van'ın siyasetçileri bir araya gelerek, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Yapılan görüşmeye Milli Eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik, 22. dönem Van Milletvekilleri Hacı Biner ve Maliki Ejder Arvas, AK Parti MKYK üyeleri ve 24. Dönem Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk ve Fatih Çiftçi, 27. Dönem Van Milletvekilleri İrfan Kartal ve Abdulahat Arvas, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, önceki dönem AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu, Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr Ali Özvan, Van AK Parti Teşkilat Başkanı Emre Güray ve AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran katıldı.

Van'ın siyaseti hakkında değerlendirmede bulunulan toplantıda, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

AK Parti Van İl Başkanlığı resmi sosyal medya hesaplarından da yapılan paylaşımda, 2023 seçimlerine ilerlerken AK Parti Van Teşkilatlarında önemli bir mesaj verilmiş oldu.

Uzun süre konuşulan "Van AK Parti'de küslük mü var?" dedikoduları da böylece sona ereceğe benziyor. Paylaşılan bu fotoğraf karesinde önümüzdeki günlerde Van siyasetininde olumlu yönde etkileneceği bekleniyor.

Bakmadan Geçme