Van'daki flyboard gösterisi yürekleri ağza getirdi

10'uncu Van Denizi Su Sporları Festivali kapsamında gerçekleştirilen flyboard gösterisi izleyenlerin adeta nefeslerini kesti. Flyboard gösteri ekibinin kapanış gösterisinde yürekleri ağza getiren anlar yaşandı.

VAN HAKİMİYET ÖZEL

Edremit Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ve iki gün süren 10. Van Denizi Su Sporları Festivalinde vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

İki gün süren festivalin en ilgi gören kısmı flayboard gösterileri oldu. Flyboard gösterilerinin son gününde sürat motorunun su basıncıyla havada gösteri yapan milli sporcu, basıncın aniden kesilmesiyle büyük bir talihsizlik yaşadı ve metrelerce yükseklikten suya çakıldı. Sürat motorunun üzerindeki yönlendirici partneri de motorun üzerinden suya düştü.

Metrelerce yüksekten suya çakıldı

Birbirinden zor figürler sergileyen, zaman zaman yürekleri ağızlara getiren şovuyla, Vanlılara unutulmaz iki gün yaşatan milli sporcu, motor arızası nedeniyle ayaklarında bulunan ağır aparatlarla birlikte suya gömüldü.

Gösteriyi izleyen vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Metrelerce yükseklikten suya çakılan milli flyboardcu arızanın giderilmesiyle birlikte şovuna kaldığı yerden devam ederken, izleyenler geniş bir nefes aldı.

İşte flyboardcunun talihsizlik yaşadığı o an:

 

 

Bakmadan Geçme