Van'da TOKİ arsa başvurusu kabul edilmeyenler belli oldu!

TOKİ arsa başvurusu olumsuz sonuçlananlar belli oldu. İlk evim arsa başvuruları 15 Kasım 2022'de alındı. TOKİ arsa kura sonuçları merakla beklenirken beklenen açıklama geldi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, arsa başvurusu kabul edilmeyenlerin isim listesini paylaştı. İşte Van'dan TOKİ müşterek ve müstakil arsa başvurusu kabul edilmeyenlerin isim listesi...

Başvruların kabul edilmeme nedeni olarak arsa başvuru Taahhütnamesi'nde yer alan şartlara uyulmaması gösterildi. İşte TOKİ arsa başvurları kabul edilmeyenlerin isim listesi...

TOKİ ARSA BAŞVURULARI REDDEDİLEN İSİMLER YAYINDA!

TOKİ, internet sitesinde yer alan bilgilere göre arsa başvurusu olumsuz sonuçlananların isim listesi yayınlandı. Yapılan açıklamada, 'İlk Evim Arsa Projesi kapsamında 10.10.2022-15.11.2022 tarihleri arasında Müstakil ve Müşterek arsa edinimine ilişkin başvurular tamamlanmıştır.

İdaremiz tarafından incelenen başvuruların bir kısmı Projenin duyurulması aşamasında İdaremiz Web Adresinde yayınlanan ARSA SATIŞI BAŞVURU ŞARTLARI ile başvuru aşamasında gerek banka şubeleri gerekse e-devlet başvurularında tebliğ edilen ARSA BAŞVURU VE SATIN ALMA TAAHHÜTNAMESİ'nde bildirilen başvuru şartlarına uymayanların listesi aşağıda yayınlanmıştır.'' denildi.

TOKİ ARSA KURA ÇEKİMİ 2023 NE ZAMAN YAPILACAK?

İlk evim arsa başvuruları bitmişti. Proje içeriğinde 2023 Mart ayına kadar konut, iş yeri arsalar için kuralar çekilecek ve hak sahipleri belli olacak. TOKİ arsa kura çekimi 9 Mart 2023 tarihinde başladı.

Reddedilenler listesi için tıkla

Bakmadan Geçme