Van'da Özten Ailesi AK Parti'ye katıldı

Van'ın önde gelen ailelerinden ve bölgede söz sahibi olan Özten ailesinin mensupları AK Parti'ye katıldı. Özten ailesine, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu tarafından törenle AK Parti rozeti takıldı.

Van AK Parti İl Başkanlığında bir taraftan yeni üye kayıtları sürerken, diğer yandan bölgede söz sahibi ailelerin toplu AK Parti'ye katılımları gündeme oturdu.

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti MKYK Üyesi Burhan Kayatürk, İl Başkan Yardımcılarının katılımıyla parti binasında Özten ailesi için rozet takma töreni düzenlendi.

AK Parti Hükümeti'nin ülkede ve bölgede büyük hizmetleri olduğunu belirten Özten ailesi mensupları, "böyle yapılan hizmetleri görmemezlikten gelemezdik. 2023 yılının ülkemiz adına dönüm noktası olacaktır. 2023 seçimlerinde ailece AK Parti için elimizden gelen katkıyı sunmaya geldik. Tekrar iktidar olacağız Allah hepimizin yardımcısı olsun" dedi.

AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise, "Van AK Parti teşkilatları olarak 2023 hedeflerimize liderimiz Erdoğan öncülüğünde yürüyoruz. Her geçen gün partimize yeni üyelikler kazandırarak büyümeye devam ediyoruz. Bugün yine çok anlamlı ve önemli bir gün yaşıyoruz. Kentimizin önemli ailelerinden olan Özten ailemizi partimizde ağırlayarak, üyeliklerini gerçekleştirdik. Başta Özten ailesi mensupları olmak özere herkese teşekkür ediyorum. Genel merkezimizi ve Cumhurbaşkanımızın Türkiye davasına bizler gövdemizi koyarak destek oluyoruz. İnşallah 2023 yılı ülkemiz ve milletimiz için gelecek yüzyıl için fırsat olacaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme