Van'da 5 çocuk annesi Suna'nın ölümü ile ilgili korkunç iddia!

Van'da evlerinin önünde yer alan ahırın tavanına boğazından asılı halde bulunan 5 çocuk annesi Suna M.'nin ölümünden şüphe duyan yakınları, olayın bir intihar olmadığını eşi tarafından öldürülüp intihar süsü verildiğini öne sürdü. 

Olay geçtiğimiz günlerde Van’ın Bahçesaray ilçesinde meydana geldi. 5 çocuk annesi Suna M. (40)  evlerinin bahçesinde bulunan ahırın tavanına asılı halde bulundu.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri 5 çocuk annesi Suna M.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olayın ardından kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Yapılan otopsi sonucunda Suna M.'nin yüzünün farklı noktalarında morluklar, burnunda, kolunda ve bacağında kırık olduğu tespit edilirken, kesin ölüm sebebine ise yapılacak tetkikler sonrasında karar verileceği belirtildi. Suna M.'nin cenazesi otopsinin ardından Van Bölge Hastanesi'nden alınarak İpekyolu ilçesinde toprağa verildi. 

Suna M.'nin amcası Übeydullah Ertan, yeğeninin eşi tarafından sürekli tehdit edildiğini ve şiddete maruz kaldığını iddia etti.

Yeğenlerinin ahırda asılı bulunduğundan 2 gün sonra haberleri olduğunu ifade eden Acılı amca Ertan, "Muhtar bizi arayıp haber verdi. Biz olay yerine gidene kadar otopsi için hastaneye kaldırılmıştı. Kocasıyla sürekli kavga ediyordu. Burnu kafası bacakları kolu kırıktı. Bu halde olan biri kendini asamaz" dedi.

Yenge Suna Kesgin ise Suna M'nin eşi tarafından yıllardır şiddet gördüğünü iddia ederek, "Suna çocukları için sabrediyordu. Kaç kere boşan dedik çocuklarını bırakmak istemedi. Tavanda asılı olarak bulunmuş. Asılıyken burnu, yüzü kırılmış, kemikleri kırılmış, kolu kırılmış durumdaydı. Zaten otopsi raporunda da görünüyor. Ama intihar süsü veriyorlar, kabul etmiyolar. Bir an önce konunun aydınlatılmasını ve suçlunun en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Suna M. olayı ile ilgili şüpheli eş G.M. tutuklu olarak yargılandığı aktarıldı.

Bakmadan Geçme