Van'da '13. doğu Anadolu tarım, hayvancılık ve gıda fuarı' başladı!

Van'da bu yıl 13'sü düzenlenen 'Doğu Anadolu Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı' açıldı. Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuara 80 firma katıldı.

Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde 80 firmanın katılımıyla düzenlenen, İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından organize edilen Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bu yıl 13’sü düzenlenecek olan fuar 3-7 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuarda ziraat ve hayvancılık aletleri, tohum, sulama sistemleri ve birçok besin ürünü ile bölgesel lezzetler sergileniyor. Fuarda ayrıca en güzel kuzu yarışması düzenlendi ve ücretsiz fidan dağıtımı oldu.

FUARDA 80 FİRMA, 150 MARKA YER ALIYOR…

İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından düzenlenen Van Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Yoğun ilgi gören ve heyecanla beklenen fuar, Tarım ve Orman Bakanlığı, Van Valiliği, Van Ticaret Borsası, Van Ticaret ve Sanayi Odası, Van Büyükşehir Belediyesi, Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Van Ziraat Odaları tarafından destekleniyor. Fuarda ziraat ve hayvancılık aletleri, tohum, sulama sistemleri ve birçok besin ürünü ile bölgesel lezzetler sergileniyor. Çiftçilerin ilgi gösterdiği fuarda 80 firma, 150 marka yer alıyor.

Bakmadan Geçme