Van'a 27 Otobüs Daha Kazandırıldı

Van'da ulaşım alanında yaşanan sıkıntıları bir nebzede olsa azaltmak adına Van Büyükşehir Belediyesi araç filosuna 27 araç daha kazandırıldı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Van'a 27 Otobüs Daha Kazandırıldı

Van’ın en büyük sorunlarından biri olan ulaşım  sorunu akıbetini korumaya devam ederken yetkililerin  bu konudaki çalışmaları da devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Van‘ın ulaşımını rahatlatmak için 27 araç daha filosuna kattı.

Van Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Yerleşkesinde yeni alınan otobüslerin lansmanı yapıldı.

“Yaklaşık 73 milyon para harcadık”

Lansman toplantısında konuşan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Van için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Vali Balcı,

“Bugün Van’ımıza güzel bir hizmet daha kazandırmış olduk. Vanlı hemşerilerimizin ulaşım alanında daha rahat etmesi için 27 otobüsü Van Büyükşehir Belediyesine kazandırdık. Yaklaşık 73 milyon para harcadık. İnşallah bundan sonraki ulaşımlarda Vanlı hemşerilerimize daha rahat ve konforlu bir yolculuk sunmuş olacağız. Otobüslerimizin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu tür hizmetlerimiz artarak devam edecek.” dedi. Büyükşehir Belediyesine 27 Otobüs Kazandırıldı.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye başkan vekili Ozan Balcı, düzenlediği lansman toplantısında Büyükşehir belediyesi bünyesine 27 araç daha kazandırdı.

Bakmadan Geçme