Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne ulaşılamıyor!

Dünya sıralamasına girmek için kurumsal çalışmalar sürdüren Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi' (Van YYÜ) ne ulaşmak mümkün değil!

ÖZEL HABER

 

Van YYÜ'nün 444 5065 numaralı santralını aradığınız zaman “sizi operatöre bağlıyorum” cevabını alıyorsunuz. Ancak defalarca çalmasına rağmen maalesef kimse cevap vermiyor. Bu durum karşısında mağdur olan öğrenciler duruma sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Öğrenciler direkt fakülte numaralarını aradıklarında cevapsız bırakılan aramaların yanı sıra, cevap verildiğinde ise hiç bir şekilde çözüm odaklı bir iletişim kurulmuyor. Fakülteleri arayan öğrenciler, görevlilerin çeşitli bahanelerle yerinde olmadıkları cevabını aldıklarını savundu.

Öğrenciler, kurumsal hat dışında aradıkları 0 432 225 10 31-25-51 fakülte numaralarının da cevap vermediğini tatil döneminde hiç bir şekilde bilgi alamadıklarını öne sürdüler.

Sosyal medyada seslerini YYÜ yöneticilerine duyurmak isteyen öğrenciler, bu yolu denediklerini fakat buna bile kulaklarını tıkadıklarını belirttiler. Daha önce önemli iddialarla gündeme gelen ve halen sıcaklığını koruyan iddiaların yanı sıra öğrencilerden böyle bir tepki gelmesi, 'Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde neler oluyor' sorusunu akıllara getirdi.

Her yıl kayıt dönemlerinde devasa bütçelerle televizyon programlarıyla öğrencileri Van'a davet eden yöneticilerin bu durum karşısında neden sessiz kaldıkları da merak konusu oldu. Konuyu e-devlet üzerinden YÖK'e ulaştıracaklarını belirten öğrenciler, kendileriyle ilgilenmedikleri için YYÜ yetkililerine teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme