Van Valisi Balcı'dan Vanspor'a tam destek!

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, yaptığı özel açıklamada Vanspor'a gerekli olan tüm destekleri sunacağını belirtti.

Vanspor konusunda kafa yoran kentteki belirli sayıdaki gazetecilerle bir araya gelen Van Valisi Dr. Ozan Balcı, Vanspor’un Van’ın bir markası olduğunu ve Vanspor’un başarılı olabilmesi konusunda, kanunlar dahilinde her türlü desteği sunacağını ifade etti.

"VANLILARIN HAKKI OLAN PARALARI ÇARÇUR EDİLMESİNE ASLA MÜSAADE ETMEYİZ"

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, her türlü polemiklerden mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalıştığını belirterek; “ Devlet bize itibar etmiş ve bize bu görevi uygun görmüştür. Van’ın ve Vanlıların hakkı olan paraları çarçur edilmesine asla müsaade etmeyiz. Fakirin, fukaranın, garibanın, dul ve yetimin, işsizin, esnafın parasını çarçur edilmesine izin vermem ve buna da duyarsız kalamayız.

"VANSPOR’A İLK ETAPTA 3.5 MİLYON TL KATKI"

Makul şartlar dahilinde Vanspor’a ilk etapta 3.5 Milyon TL katkı sağlayacağız. Sonrasında bunu 5 Milyon TL’ye tamamlayacağız. Daha sonra takımın başarasına göre zaman zaman çeşitli katkıları sunmaya devam edeceğiz. Vanspor bizim değerimizdir, hepimiz birlik ve beraberlik çerçevesinde bu değere sahip çıkmalıyız. Kimse Vanspor üzerinden ne siyaset yapmaya kalkışsın, ne de bizim aklımızla alay etmeye yeltensin. Van halkı zekidir, Van halkı merttir, Van halkı kendi değerine sahip çıkacak kadar erdemlidir.

"VANSPOR HAK ETTİĞİ YERE GELECEKTİR"

Kimse merak etmesin, Vanspor asla sahipsiz değil ve ortada kalacak diye bir şey söz konusu olamaz. Başarılı bir ekiple Vanspor hak ettiği yere gelecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Mülki amir olarak şuanda Van’da isek bizde “Vanlıyız” kongrede oluşacak iyi bir yönetimle birlikte, Vanspor’un başarıya ulaşması konusunda ne gerekirse yapacağız” diyen Vali Balcı, spor konusunda projelerle yanımıza gelen herkese kapımız açıktır diyerek, Van’ın polemiklere değil başarıya ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Bakmadan Geçme