Van Vakfı Antalya Şubesi'nden öğrencilere büyük jest!

Van Vakfı Antalya Şubesi yönetimi bir taraftan gurbette yaşayan Vanlıların birlik ve beraberliğini sağlarken, bir taraftan da gurbette eğitim gören öğrencilere burs imkanı sağlıyor.

Antalya'da yaşayan Vanlıların,birlik beraberliklerini korumak, gurbetteki Vanlıların sıkıntılarını gideremek üzere 2006 yılında kurulan Van Vakfı Antalya Şubesi, kurulduğu günden bu yana yürüttüğü faaliyetlerle isminden söz ettirmeye devam ediyor.

Van Vakfı Antalya şubesi bu yıl büyük bir başarıya daha imza atarak, yeni eğitim-öğretim yılında, Antalya ilinde ünivetsite okuyan ailesi dışarıda ikamet eden 47 öğrenciye burs imkanı sağladı.

Vakıf Antalya'daki Vanlıları bir araya getiriyor

Van Vakfı faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Ayhan Yıldırım, 2022-2023 öğretim yılında Vanlı öğrencilere barınma, konaklama hizmetleri olmak üzere bir çok alanda Vanlılara hizmet ettiklerini belirtti.

Öğrenci burslarının yönetim kurulu tarafından karşılandığını aktaran Başkan Yıldırım, "Hasta yakınlarına barınma imkanlarının sunulması, ayni ve nakdi yardımların yanı sıra 65 öğrencimize yönetim kurulu olarak burs verilmesini onaylayarak, gençlerimize sunduk. Tüm burs giderlerini yönetim kurulunu oluşturan Vanlı saygıdeğer iş adamlarınız ve hatırı sayılır hemşehrilerimiz karşılamıştır. Bu jestlerinden ve duyarlı hareketlerinden dolayı Vanlı hemşehrileri olarak şükranlarımızı sunarız" dedi.

Başkanlığını Ayhan Yıldırım'ın üstlendiği Van Vakfı Antalya Şubesi yönetimi ise, Genel Sekreter Selçuk Ünsal ve Fikret Durmaz, Fesih Tamince, A.Hulki Tuncer, Fesih Avcı, T.Demir Durar, Emir Gündal, Mahmut Kirman, Fatih Nalbantoğlu, Alper Bişkin, Sedat Tamgüler, Selim Özkol, Neslihan Yalçın, Zeyyad Orhan, Çetin Atlas, Muammer Uruk, Encümen Bayram, Şahin Zorer üstleniyor.

Bakmadan Geçme