Van Tüketiciler Birliği Başkanı Uğurlu, Bülten Tv'de soruları yanıtlayacak!

Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere Bülten Tv canlı yayınına konuk olacak.

Bülten Tv Genel Yayın Yönetmeni Selma Kara'nın hazırlayıp sunacağı 'Bağzı Konular' programının bu haftaki konuğu Van Tüketiciler Birliği Başkanı Erhan Uğurlu olacak. Son zamanlarda Van Kahvaltısında yaşanan fahiş fiyatların ele alınacağı programda, Van Su ve Kanalizasyonu İdaresi'nin tüketicilere uyguladığı yüksek faturalar ve Van Elektrik Dağıtım Şirketinin akıllı sayaçları ile ilgili önemli açıklamaların yer alacağı bir program olacak.

Geçtiğimiz günlerde Tüketiciler Birliği Başkanlığı'nın Van Kahvaltısı ile ilgili fahiş fiyat uygulamalarını Van'da gündeme taşımış ve ilgili kurumlar harekete geçerek birçok işletmeye cezai işlem uygulamıştı. 

Kurulduğu günden bu yana Van'da tüketicilerin bilinçlenmesi için bir çok girişimde ve faaliyette bulunan Tüketiciler Birliği Başkanlığı, aynı zamanda Tüketici Hakem Heyetlerinde de tüketicilerin itiraz ve şikayet dosyalarına da hakemlik ediyor. Başkan Uğurlu ve yönetiminin yer aldığı süre içerisinde Tüketici Hakem Heyetlerinde birçok dosyada tüketici haklı bulunarak karara bağlandı.

18 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 20:30'da yayınlanacak olan programda, tüketicilerin mağduriyet yaşadığı bir çok konunun ele alınacağı bekleniyor. 

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Gündem TV'de

Bülten TV Canlı yayınını izle

Bakmadan Geçme