VAN TSO'DA SEÇİM STARTI MI VERİLDİ?

Van TSO Başkanı Necdet Takva Van'daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelip 2022 hedeflerini anlattı. Zahir Kandaşoğlu ise TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret ederek dikkatleri üzerine çekti.

 Van’daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkanı Necdet Takva’nın 2022 yılında yapılacaklar ile ilgili açıklamalarının ardından eski başkan ve geçtiğimiz günlerde Van TSO’ya aday olacağını söyleyen Van’ın sevilen İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek, tüm dikkatleri üzerine çekti. Van’da en fazla konuşulan konular arasına girdi.

KANDAŞOĞLU'NDAN HİSARCIKLIOĞLU'NA ZİYARET
 
2021 yılında yapılan oda çalışmaları, Dünya Kahvaltı günü, Van Gölü’nün geleceği ve pandemi sürecindeki oda çalışmaları hakkında basın temsilcilerinin sorularını yanıtlayan mevcut Başkan Takva, oda seçimlerinin ise Ekim veya Kasım aylarında yapılacağını belirtti.

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO)’ni kurarak Van’da büyük bir ses getiren ve iş insanlarını bu çatı altında toplayarak TSO Başkanlığına göz kırpan Kandaşoğlu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek yine dikkatleri üzerine çekti.

KANDAŞOĞLU TEMELİ VATSO İLE ATTI!

Başkan Takva’nın basın toplantısının yapıldığı gün Kandaşoğlu tarafından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na yapılan bu ziyaretin gündemde büyük etki oluşturdu. Kandaşoğlu ve Hisarcıklıoğlu buluşması Takva’nın basın toplantısını gölgede bıraktı. Kamuoyu ve oda üyeleri, yaşananların bir seçim startı olduğunu değerlendirerek, tecrübeli isim olan Kandaşoğlu’nun büyük bir tecrübe olduğunu ifade ettiler.

Kandaşoğlu TOBB Başkanı ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşarak gövde gösterisi yaptı. Kandaşoğlu paylaşımında, “TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu Makamında ziyarette bulundum. Hem Van ile ilgili hem de eski güzel çalışmalarla ilgili sohbet ettik. Allah Başkana sağlık versin, bu samimi ve güler yüzlü misafirperverliği içinde teşekkür ederim. Başarıların daim olsun inşallah” ifadelerini kullandı.


 

Bakmadan Geçme