Van TSO Başkan Adayı Çoban'dan, Van Havadis'e Ziyaret

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkan Adayı İzzet Çoban, beraberindeki heyetle Havadis Medya Grubunu ziyaret ederek, adaylık sürecini değerlendirdi.

2022 yılının Ekim veya Kasım ayında yapılması düşünülen Van Ticaret ve Sanayi Odası ( Van TSO) Başkanlık seçimleri için adaylar çalışmalarına hız verdi.

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Genel Başkanı ve aynı zamanda Havadis Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan gazeteci Ayhan Yazlık’ı makamında ziyaret eden Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkan Adayı Yüksek İnşaat Mühendisi İzzet Çoban, adaylık konusunda iddialı olduğunu söyledi.

Van TSO Başkan adayı İzzet Çoban, oda üyelerine yönelik önemli projelerinin olduğunu belirterek; “Yaklaşık sekiz aydan fazla bir süredir çalışmalarımızı yapıyoruz. Önce kendimizi kamuoyuna anlattık, kendimizi tanıttık. Şahsımla ilgili herkes bilgi sahibi oldu. İyi bir çalışmadan sonra Van TSO’ya kayıtlı olan üyelerimize, yapacağımız projeler hakkında önemli bilgiler aktarma fırsatımız oldu.

“Güçlü bir ekiple yola çıktık”

Zaman buldukça basın mensubu arkadaşlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz. İstiyorum herkes bizleri çok iyi tanısın. Çünkü insanlar birbirlerini ve niyetlerini iyi bilmelidir. Mevcut sorunları tek tek ajandamıza not aldık. İnşallah Van TSO Başkanı olduğumuzda ekibimizle birlikte Türkiye’ye örnek olabilecek çalışmalara imza attığımız herkes görmüş olacak. Güçlü bir ekiple yola çıktık. Rabbim bizleri bu önemli yolda mahcup etmesin inşallah.

“Projelerimizle kamuoyunun karşısına çıkacağız”

Tüm adaylar da bizim kardeşimizdir, dostlarımızdır. Odaya üye olan kardeşlerimiz, abilerimiz kimi uygun görseler elbette o adaya meyil gösterecek ve oyunu ona göre kullanacaktır. Önümüzde daha uzun bir süre olduğundan, şimdiden yapacağımız ya da hayata geçirmeyi düşündüğümüz projeler hakkında, bilgiler aktarmayı uygun görmüyoruz. Nasip olursa zamanı geldiğinde, projelerimizle kamuoyunun karşısına çıkacağız. Bugün Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) ve Havadis Medya grubunu ziyaret ettik. İlgi ve alakalarından dolayı Gazeteci Ayhan Yazlık ve heyetine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme