Van Milletvekili Burhan Kayatürk'ten ilk seçim değerlendirmesi

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, seçimlerin Anadolu insanının gittiği sandıkta yapıldığını belirterek, 'Dünyanın karşısında birleştiği Recep Tayyip Erdoğan kazandı' dedi.

Recep Tayyip Erdoğan'ın kazandığı Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimin resmi olmayan sonuçlarını değerlendiren Burhan Kayatürk, “Evet Allah'a hamdolsun, seçim Anadolu insanının karar verdiği gibi neticelendi. Bu seçim Twitter'da yapılmadı. Bu seçim Instagram'da yapılmadı. Bu seçim Facebook'ta yapılmadı. Nerede yapıldı? Anadolu insanının gittiği sandıkta yapıldı. Dolayısıyla sandıkta yapılan seçim en hakiki seçimdir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarih yazdığının altını çizen Kayatürk şu ifadelere yer verdi:

"Cumhurbaşkanımızın söylediği şekilde en hakiki ankettir. İşte bugün Anadolu insanının nasıl bir tarih yazdığını hep beraber görüyoruz. İnsanlar Twitter'da neler söylüyordu? Facebook'ta neler söylüyordu? Instagram'da neler söylüyordu? Ama seçim orada yapılmıyor. Seçim sandıkta yapılır. Sandıkta da öyle bir Cumhurbaşkanımız var ki, Anadolu insanına güvenir Anadolu insanı ona güvenir. Cumhurbaşkanımız Anadolu insanını sever ve Anadolu insanı Cumhurbaşkanımızı sever. O nedenle biz milletin adamı diyoruz. Milletimiz, Cumhurbaşkanımızı seviyor ve Cumhurbaşkanımız milletimizi seviyor. Böyle bir sevgi böyle bir netice ortaya çıkardı. Dünyanın karşısında birleştiği Recep Tayyip Erdoğan kazandı. Karşı taraf da bugün artık şunu söylemek zorunda kaldı. Adam kazandı. Biz de diyoruz, adam gibi adam kazandı”

Bakmadan Geçme