Van Milletvekili Adayı Adem Bayram'dan Erdoğan'a destek açıklaması

Vatan Partisi Van Milletvekili Adayı Adem Bayram, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

Türkiye 14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimine kilitlendi.

İllerde parti milletvekilleri ise seçmenleri ziyaret etmeye devam ediyor. Vatan Partisi Van Milletvekili adayı Adem Bayram, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulunarak Vatan Partisi’ne oy istedi.

Vanlı seçmenin Milletvekilliği seçimlerinde tercihlerini Vatan Partisi’nden yana kullanmalarını isteyen Bayram, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise tercihin Recep Tayyip Erdoğan olması gerektiğini vurguladı.

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin demokrasi ve hür siyaset tarihinin tekerrür edeceği gün olduğunu ifade eden Bayram, “Vatan Partisi olarak yurt genelinde olduğu gibi, il genelinde de seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Seçim tarihine sayılı günler kaldı. Artık söz milletin olacak. Millet kimi istiyorsa yönetimi ona teslim edecek. Milletvekilliği seçiminde Vatan Partisi olarak vatandaşlarımızın oylarına talibiz. Meclise girmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı için oyumuz Erdoğan’a

14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı için de oy kullanılacağının altını çizen Bayram, “Tüm şer odaklarının hedef aldığı Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Başkan olarak seçilmesinin ülke menfaatine olduğunu düşünüyorum. Milletimiz, devletimiz ve bayrağımız için Van Milletvekili adayı olarak şahsım tüm görüşmelerimde ‘bir oy Vatan Partisi’ne, bir oy Erdoğan’a’ sloganıyla çalıştım. Tüm görüşme yaptığım vatandaşlar, partililer olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceğiz” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme