Van Milletvekili Abdulahat Arvas, milli sporcuya sahip çıktı!

AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Vanlı Milli Takım Sporcusu Esat Özdemir'e sahip çıkarak, bir kez daha gönüllerde taht kurdu.

Geçtiğimiz günlerde bazı basın ve yayın organlarında çıkan haberlerle ilgili sporcuya ulaşan AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, sporcuya nakdi katkıda bulunarak malzeme ihtiyacını karşıladı. Van'ın takdirini toplamış ve kamuoyunda oldukça sevilen Milletvekili Arvas, bu davranışıyla birlikte yeniden Vanlıların göğsünü kabarttı.

Vanlı milli Badminton sporcusu Esat Özdemir, Ankara'da en son katıldığı müsabakada malzeme eksikliği yaşadığını basın aracılığıyla duyurmuştu. Bu duruma kayıtsız kalmayarak, gündeme taşıyan Diriliş Postası Gazetesi v Bülten Tv Van temsilcisi Erhan Uğurlu'nun haberi üzerine bir çok kesimden maddi ve manevi destek açıklamaları geldi.

Vanlı Gazeteci Erhan Uğurlu'nun ulaştığı Van Milletvekili Abdulahat Arvas, bu duruma duyarsız kalmayarak milii sporcuya nakdi destekte bulundu. Bu destek karşısında oldukça duygulandığını belirten Milli Sporcu Esat Özdemir, sayın vekilimizin bu desteği karşısında gerçekten gençlerin sahipsiz olmadığını bir kez daha farkettiğini dile getirdi.

Bu desteğin hayatında çok ayrı bir yeri olacağını belirten Özdemir, "Ailemin bu desteği duyduğunda yüzlerinde ki mutluluğu herkesin görmesini isterdim. Bu desteğin ayrıca büyük bir sorumluluk da getirdiğinin farkındayım. daha fazla çalışıp, Van'ımıza daha iyi dereceler getirmek için gayret edeceğim. Ailem ve şahsım adına sayın Milletvekilimiz Badulahat Arvas beye teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme