Van İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Aydın Türk güven tazeledi

Van İşitme Engelliler Eğitim Gençlik Kültür ve Spor Kulübü Derneği olağan genel kurulunda mevcut Başkan Aydın Türk güven tazeledi.

14 Ağustos 2022 tarihinde dernek merkezinde yapılan genel kurul seçimi sonucunda Aydın Türk, üçüncü kez dernek başkanı olarak seçildi. 

İşaret diliyle yapılan genel kurulda seçimi kazanan Türk, kendilerini temsiliyet için güven veren üyelere teşekkür etti.

Seçim sonrası üyelere hitap eden Başkan Aydın Türk, "Öncelikle tüm üyelerimize beni kendilerini temsil etmeye layık gördükleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün kurulan yeni yönetimle birlikte Dernek Başkanı olarak ben ve yönetimimiz derneğimiz ve tüm üyelerimizin menfaati için her türlü çalışmayı yapacağız. Öncelikli programımız birlik ve beraberliği perçinlemek yani dayanışmayı sağlamak olacak. Dernek üyelerimizin yararına olacak her türlü çalışmada elimizden gelen her türlü desteği alacak her türlü çalışmayı yapacağız. Çok çalışacağız. Sizlerin de tam desteği ile çok güzel işler yapıp çok başarılı olacağımıza inanıyorum. Üstlenmiş olduğum bu görevi Allah’ın izniyle başarıyla yürüteceğim. Yönetim olarak hedefimiz derneğimizi çok farklı alanlarda ( sportif, kültürel, eğitsel faaliyetler, kutlamalar, piknikler ve şölenler,…) çalışmalar yaparak en üst noktalara taşımak olacaktır.

En içten dileklerimle sizleri şahsım ve yönetim kurulum adına saygı ve sevgilerimle selamlıyor yeni yönetimin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Bakmadan Geçme