Van güzelliğin merkezi oldu

Us Fuar tarafından 3'üncüsü gerçekleştirilen 'Beauty Life' doğunun güzel kenti Van'ı estetik, güzellik, kişisel bakım ve kozmetik sektörlerinin merkezi yaptı.

Ziyaretçilerine güzellik sektöründeki yenilikleri sunan fuar, katılımcılarına yeni müşteriler kazandırdı.

Doğu Anadolu’nun güzel kenti Van, bir kez daha güzellik sektörünü ağırladı. Van Tuşba Fuar ve Kongre Merkezi’nde Us Fuar tarafından 3’üncüsü gerçekleştirilen Beauty Life yoğun ilgi gördü. Yüzlerce markanın ürünlerinin sergilendiği fuarda verilen ücretsiz eğitimler, gerçekleştirilen showlar güzellik sektörü temsilcilerinin beğenisini kazandı.

Ekranların sevilen yüzü Bircan Bali ve ünlülerin make up artisti Tolgahan Karataş’ın profesyonel makyaj teknikleri eğitiminin yoğun ilgi gördüğü fuarın açılış kurdelasını Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsa Berge, Antalya Kuaförler Manikürcüler ve Güzellik Uzmanları Odası Başkanı Tolgahan Demir, Us Fuan Genel Müdürü Ülker Selviler ve Ekranların sevilen yüzü Dr. Murat Topoğlu kesti.

US Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler, bu fuarın Van’da gerçekleştirilmesi için 3 yıldır yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, “Türkiye’nin birçok kentimizden sektör temsilcilerini Van’a davet ettik. Başta İran olmak üzere komşu ülkelerde tanıtım faaliyetlerinde bulunduk. US Fuar olarak bu organizasyona para kazanma değil gönül kazanma projesi olarak bakıyoruz. Katılımcı ve ziyaretçilerimizle Van’ın tanıtımına ve ekonomisine önemli katsı sağladığımızı düşünüyoruz” dedi. Medikal, estetik, dermatoloji, kozmetik, makyaj, spa, wellness, fitness, profesyonel tırnak, el ayak, saç bakım, saç kaynak, lazer ve zayıflama ekipmanları ve ürünlerin sergileneceği fuara, doktorlar, dermatologlar, güzellik uzmanları, kuaförler, sektör profesyonelleri, estetik güzellik merkezleri temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

US FUAR’A TEŞEKKÜR

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, fuarların yerelde ve ulusal çapta ne kadar büyük önem arz ettiğine dikkat çekerek, “Fuarları renkli kılan, kentin, kendisinin çalıp kendisinin oynaması meselesi değil, dışarıdan katılımın ne kadar kıymetli ve değerli olduğudur. Us Fuar kuyum ve güzellik sektörü temsilcilerine Van’ın ne kadar değerli bir şehir olduğunu anlattı. US Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler’e teşekkür ediyorum. Bu fuarların kent ekonomisine ya da kentin sosyal hayatına dış katılımlarla ciddi katkılar sağlandığını görmenin mutluluğu içerisindeyim. Fuarlar ülke ve il ekonomisi için büyük önem arz ediyor” dedi.

Bakmadan Geçme