Van Gönül Dostları Derneği'nden Deva Partisi'ne ziyaret

Van Gönül Dostları Derneği Başkanı Süleyman Çelebi ve yönetim kurulu Deva Partisi Tuşba İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ettiler.

Deva Partisi'ne ziyarette bulunan Van Gönül Dostları Derneği yönetimini, Deva Partisi Tuşba İlçe Başkanı Kadir Gülgeldi ve yönetimi karşıladı.

Başkan Çelebi ve Yönetim kurulu üyeleri, Tuşba İlçe Başkanı Kadir Gülgeldi ve yönetimi tarafından parti binasında ağırlandı. Ziyarette konuşan Başkan Çelebi, sıcak ve samimi ortamdan dolayı parti mensuplarına teşekkür etti.

Siyasetin nabzının tutulduğu görüşmede, Van Gönül Dostları yönetimi kısa bir süre önce göreve gelmelerine rağmen aktif çalışma sonucu 500 üyeye ulaşan Deva Parti Tuşba teşkilatını tebrik ettiler.

Yakın bir zamanda Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'inda katılacağı İlçe Kongresini yapacaklarını söyleyen Deva Partisi Tuşba İlçe Başkanı Kadir Gülgeldi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek yönetimine teşekkürlerini iletti.

Şimdiye kadar bir çok sivil toplum kuruluşlarında ve esnek odalarında aktif görevlerde bulunan Gülgeldi'ye ve teşkilatına çalışmalarında kolaylıklar dileyen Çelebi ise, "Başkan Gülgeldi, her bulunduğu platformda güzel işlere imza attı. Aynı zamanda iş insani kimliği ile kendisi ve aile mensupları Van'ın ekonomisine katma değer katıyor. Van siyasetinde böyle nadide simalara ihtiyaç var. Tuşba İlçe yönetimi kurumsal kimliği ile,  şimdiden rüştünü kanıtlamış durumda. Deva Partisi Tuşba İlçe Başkanı Kadir Gülgeldi ve yönetimine başarılar diliyoruz. Göstermiş oldukları Misafirperverlik için de şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.
 

Bakmadan Geçme