VAN GÖLÜSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

Bölgesel Amatör Lig 1'nci Bölge 1'nci Grupta mücadele eden temsilcimiz Van Gölüspor ligin 14'ncü haftasında konuk edeceği Yüksekova Belediyespor karşısında galibiyet hedefliyor.

[4:18 PM, 3/3/2022] Hayatım: Bölgesel Amatör Lig 1'nci Bölge 1'nci Grup'ta çıktığı 13 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 19 puanla 4'ncü sırada yer alan Van Gölüspor pazar günü Yüksekova Belediyespor ile Van İpekyolu İlçe Stadyumunda kozlarını paylaşacak.

"HEDEF ÜÇ PUAN"

Ligin 13'ncü haftasında Şırnak deplasmanında aldığı farklı mağlubiyetin yarasını sarmak isteyen Kırmızı-Siyahlılar ligin 14'ncü haftasında pazar günü saat 13:00’da Yüksekova Belediyespor’u konuk edecek. Temsilcimiz Van Gölüspor bu zorlu müsabakadan üç puan almayı hedefliyor.

"HAZIRLIKLAR TAM KADRO SÜRÜYOR"

Teknik direktör Yavuz Oruç ve yardımcı antrenör Ferhat Yıldırımçakar, yönetiminde zorlu maçın hazırlıklarını hafta boyunca aralıksız sürdüren Van Gölüspor, maçın oynanacağı İpekyolu ilçe stadyumunda gerçekleşen antrenmana ısınma ve düz koşuyla başladı.5’e 2 top kapma ve pres çalışması ile devam eden çalışmada futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlerden kaçmadı. Antrenmanın son bölümünde dar alanda pas çalışması yapan kırmızı-siyahlılar çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

'TEK DÜŞÜNCEMİZ KAZANMAK"

Van Gölüspor teknik direktörü Yavuz Oruç, antrenman sonrası gazetemize yaptığı açıklamada; “Hafta sonu Yüksekova Belediyespor’la zor bir mücadeleye çıkacağız. Tek düşüncemiz var oda kazanmak. Puan kaybına tahammüllümüz yok. Hafta başından beri çok iyi hazırlandık. Takımda cezalı ve sakat futbolcumuz yok. Pazar günü taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Zorlu maçta tek düşüncemiz 90 dakikanın bitiminde kazanan takım olmak” dedi.

 Kaynak: vansesigazetesi

Bakmadan Geçme