Van Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı Kapılarını Açıyor

Van Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı 10 Mayıs 2023 Çarşamba günü kapılarını açıyor. Yeni ev kuracaklar bu fuara dikkat.

10 - 14 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan bu dev etkinlikte , evlenecek çiftler, katılım gösteren 50 firma arasından, mobilya dan beyaz eşyaya , gelinlikten moda evlerine , fotoraf sütüdyolarından düğün salonlarına kadar , evlilik için tüm ihtiyaçlarını alabilecekler.

VAN DA BİR İLK...

Etkinlik içerisinde 4 gün boyunca günde iki defa olmak ızer her gün 15. 30 ve 18.30 saatleri arasında, Dünyaca ünlü mankenlerin yer aldığı,  Models of Turkey  1. Ve 2. sinin yer aldığı, Gelinlik , Kaftan ve Abiye Kıyafetleri defileleri düzenlenecektir.

 FUAR DA KAMPANYALAR  ve ÇEKİLİŞ LER YAPILACAK

Fuara Özel  Tüm Katılan Fırkalar Ürünlerin de % 50 ye varan indirimler yapacak. Ayrıca fuarı ziyaret eden tüm halk fuarda süpriz hediyelerin olduğu çekilişlere katılma hakkı kazanacak.

Fuar yetkililerinden yapılan açıklamada, "10- 14 Mayıs 2023 tarihleri arası Van Fuar ve Kongre Merkezin de düzenlenecek olan  bu dev organizasyona tüm halkımız davetidir" denildi.

Bakmadan Geçme