Van AK Parti'den 'İftara 5 Kala' etkinliği!

AK Parti Van İl Başkanlığı üyeleri, 'İftara 5 Kala' sloganıyla iftar saatinde evine yetişemeyen vatandaşlara hazırladıkları kumanyaları ikram etti.

AK Parti Van İl Başkanlığının organize ettiği 'iftara  kala' organizasyonuyla, ramazan ayında yardımlaşma ve paylaşma konusunda birlikteliğin sağlanması için iftara yetişemeyen vatandaşlara iftarlık ikram ettiler.

AK Parti Van İl Başkanlığı yöneticileri ve gençlerin katıldığı etkinliğe AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'da eşlik etti. Başkan Türkmenoğlu, iftar saatinde yollarda olan Vanlılara iftaryelik ikram etti. AK Parti'nin bu organizasyonu vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı. 

Projenin iftar için evine yetişemeyen, yolda, trafikte olan vatandaşlara yönelik olduğunu aktaran Türkmenoğlu, "Biz, AK teşkilatlar olarak olarak her yıl yapmış olduğumuz etkinliği bu yıl da sürdürdük. İşinden, yolda olmasından dolayı iftara geç kalan vatandaşlarımıza iftar paketi ikramında bulunarak, ramazanın bereketini paylaştık. Allah, tuttuğumuz oruçlarımızı, yapmış olduğumuz ibadetlerimizi kabul eylesin." diye konuştu.

İftar saatinde kendilerine iftarlık dağıtmasından oldukça memnun olan vatandaşlarda AK Partililere teşekkür ettiler.

Etkinlikile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Van İl Başkanlığı Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sinan Başak, "AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AK Gençlikle el ele verip "iftara 5 kala" VAN sokaklarındaydı. Gıpta ettim, yanında olmayı isteyecek çok AK Partili vardır şehirde. Elinde iftar poşeti yüzündeki gülümseme ile 2023 hedefine Ulaşmak için gayret gösterenlere selam olsun" ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Teşkilatının düzenlediği etkinlik Ramazan ayı boyunca sürmesi planlanıyor.

 

Bakmadan Geçme