Van AK Parti'den çığ felaketinde hayatını kaybedenlerin ailesine ziyaret

AK Parti Van İl Başkanlığı tam teşkilat Bahçesaray'da yaşanan çığ felaketinde hayatını kaybedenlerin ailelerine ziyarette bulundu.

AK Parti Van İl Başkanlığı tam kadro olarak 2020 yılında Van Bahçesaray'da yaşanan 42 kişinin hayatını kaybettiği çığ felaketinin 2. yılında hayatını kaybedenlerin ailelerini unutmadı. Aileleri ziyaret eden AK Parti teşkilatı acılarını paylaşarak, dua ettier.

Çığ şehitlerinin ailelerini ziyaret eden AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'na, AK Parti MKYK Üyesi Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt, AK Parti MKYK Üyesi, Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı, 23. Dönem Ankara, 24,25 ve 26. Dönem Van Milletvekili, Burhan Kayatürk, İl Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım, İl Başkan Yardımcıları, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ve kadın kolları teşkilatı eşlik etti.

Ziyarette konuşan İl Başkanı Türkmenoğlu, "Çığ'ın yaşandığı anda gerek görevliler, gerekse vatandaşlarımız cansiperane bir çalışma yaparken şehit oldular. Bizler asla onları unutmayacağız. Bu vesileyle bir kez daha 42 kardeşimizi rahmetle anıyor, milletimiz için fedakarca gayret gösteren kurtarma ekiplerine de teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Aile ziyaretlerinde, AK Parti heyeti hayatını kaybedenler için dualar ederek tekrardan başsağlığı diledi.

 

Bakmadan Geçme