Van AK Parti teşkilatı sınırın sıfır noktasında çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Van İl Başkanlığı 'Hedef 2023' sloganıyla teşkilat çalışmalarına ve ev ziyaretlerine başladı. Başkale'de sınırda seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti'ye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Teşkilat çalışmalarına hız veren AK Parti Van İl Başkanlığı Van'da eş zamanlı olarak tüm ilçe ce mahallelerde çalışmalarını hızlandırdı. Van genelinde 693 mahallede sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayan parti teşkilatı, Başkale'de sınırın sıfır noktasına inerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Başkale'de 68 mahallesinde hane hane dolaşan partililer, Samandöken, Yüceler, Darica, Çaldıran, Ilıcak ve Belliyurt mahallelerinde ev ev dolaşarak vatandaşların taleplerini dinlediler. İlçe ziyaretlerinde hasta ve taziye ziyaretlerinde de bulunan AK Parti teşkilatına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Başkale İlçe Koordinatörü Murat Kiras'ın eşlik ettiği hane ziyaretlerine, AK Parti Başkale İlçe Başkanı Muğdat Saruhan, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik kolları teşkilatları eşlik etti.

Halkla iç içe olmaya devam ettiklerini belirten AK Parti Başkale İlçe Koordinatörü Murat Kiras, "Seçimden seçime dolaşan siyasetçiler değil, Başkale halkının dertleriyle dertlenen bir partiyiz. Sürekli sahadayız mahallelerde, köylerde halkla iç içeyiz. İlçe halkımızın bize karşı samimiyeti bizleri fazlasıyla mutlu ediyor" dedi.

2023 seçimlerine kadar sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını da aktaran Kiras, Başkale halkının AK Parti'ye göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.

AK Parti İlçe Başkanı Muğdat Saruhan ise, "Bölgede huzur ve güvenin tesis edildiği son dönemlerde partimize ciddi bir katılım var. Halkın teveccühünü kazanmış bir parti olarak 2023 seçimlerine emin adımlarla yürüyoruz. Halkımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme