Van AK Parti Kadın Kollarından hasta ziyareti

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran Regaip Kandili dolayısıyla Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi ve S.B.Ü Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesindeki hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak kandil simidi dağıttı.

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran yönetim kurulu üyeleriyle birlikte acil serviste bulunan hastaları ziyaret etti. Ayrıca yatan hasta servislerine giderek hem geçmiş dileklerinde bulundu hem de kandil simidi dağıttı.

Başkan Havva Duran Regaip kandili münasebetiyle hasta ziyaretlerinde yaptığı konuşmasında "Barış ve huzurun sağlanabilmesi için bu mübarek günlerin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerekmektedir. Üç aylar olarak adlandırdığımız mübarek aylardan ilki olan Recep ayı’nın içerisindeyiz. Üç aylar, dini duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktaya ulaştığı, hayır ve iyiliklerin arttığı bir aylardır. Kandil günleri, Allah(c.c) ile olan bağımızı arttırma, dünya ile olan bağımızı yeniden gözden geçirme ve bu manevi iklimden yararlanmak için büyük fırsatlar sunmaktadır. Bu vesileyle, tüm Vanlı hemşehrilerimizin ve İslam Aleminin Regaip Kandilini tebrik ediyorum. Bu mübarek günlerde ülkemiz, ümmetin ve insanlığın mutluluk ve huzuruna vesile olmasını diliyor, hastalarımıza Cenab-ı Hak’tan zararsız ve acil şifalar niyaz ediyorum" dedi.

Bakmadan Geçme