Van AK Parti Gençlik Kolları Türkiye birincisi oldu!

AK Parti Van Gençlik Kolları Genel Merkez Teşkilat Performans Sisteminde (TPS) yeni üyelik çalışmalarında Türkiye birincisi oldu.

AK Parti Genel Merkez tarafından AK Parti Bilgi Sistemi AKBİS’in içinde oluşturulan ve teşkilatların parti içi ve parti dışı tüm faaliyetlerinin objektiif kararlarla belirlendiği ve buna göre AK Parti Van İl Gençlik Kolları Başkanlığı Aralık ayı içerisinde en fazla genç üye kazanmıyla Türkiye birincisi oldu.

30 Büyükşehirin katıldığı ve Van'ın birinciliği üstlendiği teskilat çalışmalarında Gaziantep ikici olurken, Diyarbakır ise üçüncü oldu. Bu tabloya göre Doğu ve Güneydoğuda AK Parti'ye büyük katılımın olduğu ortaya çıktı.

VAN AK GENÇLİKTEN İLK AÇIKLAMA!

Türkiye birinciliği sonrası AK Parti Van İl Gençlik Kolları Başkanlığından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı. Resmi sosyal medya hesabından 'Şampiyon AK Gençlik' başlıklı yapılan paylaşımda, "Ailemize katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyor, teşkilatımızı canı gönülden tebrik ediyoruz! Bu gurur hepimizin! Hep birlikte nice başarılara, nice dostluklara" denildi.

BAŞKAN ÇALAĞAN, "BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ!"

AK Parti Van İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan ise, "Kıymetli genç kardeşlerimize büyük AK Parti Ailemize hoşgeldin diyoruz! Biz burdayız, yanınızdayız! Birlikte güçlüyüz! Gençlik Kolları Teşkilatımdaki tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. Heyecanımız ve inancımız daim olsun" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme