Van AK Parti, aday adaylığı için temayül yoklaması yapacak

AK Parti İl Başkanlığı, Van'da 25 Mart Cumartesi günü milletvekili aday adayları için temayül (eğilim) yoklaması yapacak. Temayül yoklamasına ilişkin detaylar haberimizde...

14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler için adaylarını belirleme çalışmalarını sürdüren Van AK Parti İl Başkanlığı, hafta sonu Van’da temayül yoklaması gerçekleştirecek.

25 Mart 2023 Cumartesi günü Zaferler Ortaokulu Spor Salonunda yapılacak temayül yoklaması sonrasında isimleri belirlenen tüm aday adayları hakkında 28. dönem milletvekilliği için AK Parti Genel Merkezine rapor sunulacak.

Temayül yoklamaları öncesinde aday adaylarına başarılar dileyen İl Başkanı Emre Güray, "Türkiye yüzyılının en önemli seçimi olan 28. dönem milletvekilliği genel seçiminde, Milletvekilliği aday adayı müracaatında bulunan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, yapılacak olan temayül yoklamasında başarılar diliyorum" dedi.

Temayül hazırlıkları tamamlandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, beraberindeki heyet ile birlikte yarın gerçekleştirilecek olan Milletvekili Aday Adayı Temayül yoklamasının yapılacağı Zaferler Spor Salonunda incelemelerde bulundu.

Bakmadan Geçme