Van AK Parti, 2 bin kişilik iftar sofrası kurdu

AK Parti Van İl Başkanlığı, 81 ilde eş zamanlı düzenlenen aile iftarı programına eski ve yeni parti teşkilatının katılımıyla 2 bin kişilik iftar sofrası kurdu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Van AK Parti, 2 bin kişilik iftar sofrası kurdu

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlediği Geleneksel İftar Programında Van'da 2 bin kişilik iftar sofrası kuruldu. Tuşba Belediyesi 15 Temmuz Parkında bulunan Düğün Salonunda düzenlenen AK Parti Van İl Başkanlığı iftar programına, kuruluşundan bugüne AK Partiye hizmet veren teşkilat mensupları katıldı.

Programda selamlama konuşması yapan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, iftar programında yaptığı konuşmada teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, gecede emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Türkmenoğlu, "Bu anlamlı gecede bizlerle birlikte olan değerli misafirlerimize teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmaya çalışanlara müsade etmesin. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı da tebrik ediyorum" dedi.

Okunan duanın ardından partililer iftarını açtı.

Daha sonra katılımcılar AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferansla yaptığı konuşmayı dinledi.

Program sonunda gazetecilerin karşısına geçen İl Başkanı Türkmenoğlu, Her seçimin bir öncekinden daha önemli olduğunu ve daha çok kenetlenerek yollarına devam edeceklerini söyledi. Türkmenoğlu,."Kuruluşundan bugüne kadar Ak Parti teşkilatlarımızın çeşitli kademelerinde görev yapmış fedakâr dava arkadaşlarımız ile aile iftarı’nda bir araya geldik. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, dava ve yol arkadaşlığımızı daim eylesin" diye konuştu.

Programa Ak Parti Van Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile geçmiş dönemlerde görev yapmış İl Başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Bakmadan Geçme